Planering av sommar medan snön yr. Minusgrader, ner till -20, har det varit på Gullbrannagården denna vinter. Vi ser dock fram emot en solig, varm och härlig sommar med många gäster!

Här kommer ett axplock av det som är planerat, men mer kommer. Följ uppdateringarna på hemsidan.

Sportveckan, 10-17 juli, är planeringen i full gång. Christian Falk håller ihop veckan med ett gott gäng  instruktörer. Gospelveckan kan den som vill sjunga Gospel en hel vecka med Magnus och Anki Spångberg , Pelle Ankarberg och bröderna Nordbring står för gott komp. Britta Hermansson är gårdspastor.

Vecka 29 är Clownen Egon med på kullaget för alla barn. De vuxna kan lyssna till Liselotte J Andersson på förmiddagarna.

7-10 juli är det Gullbrannafestivalen och det är mycket på gång. Newworldson (CAN), Downhere (CAN) och Lelland (US) är bokade och många fler band är på ingång. Följ uppdateringarna på hemsidan http://gullbrannafestivalen.com/

Lyssna och njut av fullt ös med Newworldson:

http://www.youtube.com/watch?v=DGWe0MJMfmU

Lördagen den 6 augusti kommer Michael Johnson med band att spela, kanske blir det också söndag förmiddag. Familjen Lekardal är gårdsgäng och Kenneth Petersson är gårdspastor. Vecka 31 är också Golfdagar, Målarkurs med Hasse Nylander och skrivarkurs med Birger Thuresson.

Sommarens program avslutas med en gemenskapsvecka för äldre. Hans och Runa Björkering, Jan Gustafsson och Barbro och Stig Jönsson är ett gott ledarteam, 12-18 augusti.

Bloggen kommer att uppdateras i januari månad av Anders Nylander. Undertecknad har sommarsemester med maken i varmare land.

Bloggen uppdaterad av : Ewa Bylander

×