Uppdateringar av sommarens program växer fram här på hemsidan och sker kontinuerligt. 

Vecka 28 är en vecka full av aktiviteter, spännande lekar och utmaningar. Sporter i alla dess former utövas runt om på gården och många skratt ekar över området. Barnmöten för barn i alla åldrar, Gullbrannaloppet och en sportgala på fredag kväll. Det finns en aktivitet för alla. Hitta din favorit och se veckans program växa fram.

Varje dag under vecka 28

10.00 Kullaget för alla barn, Bryggan
10.00 Bibeltimma i kyrkan
19.00 Sommarkväll med olika programpunkter varje kväll
22.00 Kvällsandakt i kyrkan

Gårdsgäng & Gårdspastor

Veckans gårdspastor är Peter Bernhardsson. Lyssna på Peter varje morgon i kyrkan och ta till dig hans funderingar och tankar. Gårdsgänget kommer hålla i aktiviteter och samlingar för alla, familjeutmaningar och andra spännande utmaningar.

Veckans höjdpunkter

Sportvecka 6-11 juli

Sportveckan är fylld av många aktiviteter att pröva på. Sportreception öppnar söndag 5 juli under eftermiddagen, då har du möjlighet att träffa instruktörerna och ställa dina frågor. Läs mer om veckan och skapa era förväntningar på en härlig och rolig sommarvecka.

Söndag 5 juli
Sportreceptionen öppnar under eftermiddagen, mer info kommer. Under öppettiderna kan fotbollsskolans deltagare kan registrera sig och köpa aktivitetsband.

Söndag kväll blir det Kick-Off för Sportveckan alla deltagare med presentation av veckan, ledare och aktiviteter i Bryggan.

Måndag 6 juli
18.00 Sommargympa i parken
Arr: Eldsberga Gymnastikförening 20 kr/deltagare

Måndag 6 juli
19.00 Tipsrunda för stora och små, våffelservering vid terrassen

Onsdag 8 juli 19.00
Gullbrannaloppet – En roligt och fartfyllt springtur runt campingen. Löpning i olika klasser.
Var med och spring du också! Anmälan sker på gården den 8 juli.

Torsdag 9 juli 19.00
Båtrace i Bäcken. Anmälan och inlämning av båtar sker i grilltältet kl.17.00-18.00.

Torsdag 9 juli kl 21.00
Nattmacka för män  ”Från yrkesofficer till präst” Krister Kappel.
Entré 125 kr, inklusive föreläsning, kaffe, kaka och macka. Anmälan till nattmackan görs här

Fredag 10 juli 19.00 Sportgala
Sportgala för hela familjen! Uppvisningar, tävlingar och spex, en härlig avslutning på en fartfylld vecka

Lördag 11 juli 9.00
Kvinnofrukost med spännande talare. Entré 125 kr, inklusive föreläsning, kaffe, kaka och macka. Anmälan till frukosten krävs

Lördag 11 juli 19.00
Konsert med Roland Utbult med band. Härliga toner under en fin konsert i Skeppet.

Söndag 12 juli 10.00 Gudstjänst
Predikan av Peter Bernhardsson och sång av Roland Utbult.

Söndag 12 juli 14.00-18.00 
Vernissage i Bäckasalen av Kenneth Sjöö och Birgitta Larsson. I över 45 år har Kenneth Sjöö från Ljungby varit konstnär. Kenneth Sjöö utbildande sig till konstnär genom korrespondensstudier och under resor till olika platser och är autodidakt. Hans konst består av stilleben, figurskildringar, landskap och gatumotiv från Ljungby samt naturmotiv i olja, akvareller, blyerts eller tusch och grafiska bilder.

Birgitta Larsson använde sig av akrylakvareller och hon arbetar mycket med vatten/målarmedium på canvasduk. ”I bakgrundens färgytor är det kanske gestalter som pockar på uppmärksamhet, på väg mot mig eller från mig det låter jag gärna dig som betraktare avgöra. När gestalterna inte träder fram och vill vara där finns växtrikets former med frihet och färgglädje.”

Livsviktiga sommarsamtal 12-14 juli 

Britta Hermansson samtalar med spännande gäster om livet under ytan. Söndag 12 juli kl.19.00 samtalar Britta Hermansson med Dogge Doggelito. En spännande person som har upplevt mycket i sitt liv. Var med och lyssna på samtalen i Skeppet varje kväll kl 19.00 12-14 juli. 

Sommarveckor

×