Uppdateringar av sommarens program växer fram här på hemsidan och sker kontinuerligt. 

Den 2-5 juli är det återigen dag för Gullbrannafestivalen, en musikfestival som är en mötesplats med Gud och människor, lyssna till den bästa musiken, träffa vänner och njuta av stranden och havet. Svenska Alliansmissionen Ungdom tillsammans med flera arrangörer anordnar en fantastisk festival i fyra dagar med en stor blandning av artister och band på flera scener. I år gästats festivalen bland annat av Idolvinnaren från 2017 – Chris Kläfford och melodifestivalens aktuella – Faith Kakembo, det amerikanska bandet P.O.D och Blindside.

Det händer mycket annat under vecka 27 också, bland annat kommer Daniel Röjås att vara gårdspastor hela veckan. Andreas Joakimsson med vänner och familj kommer hålla i aktiviteter och samlingar söndag till torsdag. Det blir båtrace i bäcken, tipspromenad, lekar och kanske en och annan figur.

Varje dag vecka 27

10.00   Kullaget för alla barn, Bryggan
10.00   Bibeltimma med Daniel Röjås, måndag-torsdag
19.00   Sommarkväll med olika programpunkter varje kväll, måndag-onsdag
22.00   Kvällsandakt, Kyrkan

18.00   GF 18 torsdag-lördag, krävs festivalpass Skeppet 

Gårdsgäng & Gårdspastor

Andreas Joakimsson med vänner kommer att vara gårdsgäng under veckan. Dem bjuder in till härliga och lite galna aktiviteter måndag till torsdag.
Gårdspastor under veckan kommer att vara Daniel Röjås. Han delar med sig av sina erfarenheter och tankar från bibel, på bibeltimman varje morgon måndag till torsdag.

Veckans höjdpunkter

Gullbrannafestivalen 2-5 juli

Gullbrannafestivalen erbjuder en mängd olika konserter med aktuella artister och band på fyra scener i fyra dagar. En musikfestival som bjuder på glädje, närvaro och gemenskap. Hitta din favorit bland utbudet och följ uppbyggnaden av programmet för årets festival här.

Sommarveckor

×