Uppdateringar av sommarens program växer fram här på hemsidan och sker kontinuerligt. 

En vecka med sång, glädje och gemenskap. Sjung gospel måndag till lördag, sex timmar om dagen och möte människor som delar samma intresse. Övningen och glädjen visas upp i en avslutningskonsert på lördag kväll. Vecka 26 innehåller mer än bara gospel. För dig som vill ha aktiviteter och samlingar kommer vårt gårdsgäng att erbjuda en mängd olika saker att välja på. Det finns Kullaget för alla barn och bibeltimma varje dag hela veckan.

Varje dag vecka 26

10.00   Kullaget för alla barn, Bryggan
10.00   Bibeltimma med Mikael Celinder, Kyrkan
19.00   Sommarkväll med olika programpunkter varje kväll 
22.00   Kvällsandakt

Gårdsgäng & Gårdspastor

Under veckan kommer Mikael Celinder att vara Gårdspastor och hålla i samlingar där han delar med sig av sina erfarenheter. Lyssna till hans tankar och ta en pratstund med Mikael under veckan.

Veckans höjdpunkter

Gospelvecka 22-27 juni

Måndag till lördag är det Gospelvecka på Gullbrannagården. Mängder av musik, sång och skratt som avslutas i en konsert på lördag kväll med härlig gästartist. Ledare för gospelveckan är Anki och Magnus Spångberg, Pelle Ankarberg och Anna-Maria Toftgård. Läs mer och anmäl dig här.

Tisdag 23 juni
21.00  Nattmacka för alla, spännande talare som delar med sig av livets framgångar och motgångar
Entré 120 kr, inklusive föreläsning, kaffe, kaka och macka. 

Onsdag 24 juni 
19.00  Konsert med Martina Möllås och Ola Hedén, Kyrkan 

Lördag 27 juni
19.00  Gospelveckans avslutningskonsert under ledning av Anki och Magnus Spångberg, Pelle Ankarberg och Anna-Maria Toftgård. Entré 125 kr, barn upp till 12 år gratis Efter konserten, ca 20.30 är det hamburgerservering vid terrassen.

Söndag 28 juni
10.00  Gudstjänst med Mikael Celinder och sång av Pelle Ankarberg, Skeppet 

Sommarveckor

×