Åter igen kan Gullbrannagården och Sport for Life välkomna dig till en av sommaren höjdpunkter, Sportveckan. En vecka full av olika sportaktiviteter för barn och ungdomar. Det är turneringar, lopp, motionspass och många ledarledda aktiviteter att pröva på. Självklar kan du som vuxen också hitta dina aktiviteter under Gullbrannagårdens sportvecka.

Söndag 7 juli
17.00-18.30 Sportreceptionen öppen
Fotbollsskolans deltagare kan registrera sig och köpa aktivitetsband.

19.00 KickOff för Sportveckan i Bryggan
Presentation av veckan .
Det går redan nu att anmäla sig till de olika aktiviteterna måndag – tisdag. Nytt är att de flesta aktiviteterna är inte antalet begränsat, men läs mer och följ länken

Ledare

Johan Lagerbeck och Sofia Sandström kommer att hålla ihop sportveckan.

Fotbollsskola med Oscar Perdsjö och ett härligt ledargäng

Måndag-Fredag

7-10 år    11.30 – 13.00
11-13 år    9.30 – 11.00
14-16 år  14.00 – 15.30

Fotbollsskolan är föranmälan , följ bara länken och läs mer och anmäl. Minimiantal i en grupp är 15 personer.
Få tips och trix och förbättra din spelteknik. De duktiga fotbollsinstruktörerna är kunniga fotbollsspelare, så du får därför råden från säker källa. Fotbollsskolan är måndag – fredag och under fredagen blir det turnering och prisutdelning.

När grupperna är fulla kommer det att finnas ett antal platser där bussen till fotbollsplanen inte ingår. Observera att buss inte ingår på eftermiddagen för de mellan 14-18 år. Det är ca 2 km till Trönninge fotbollsplan där vi är på fotbollsskolan.

Priset för fotbollsskolan på 500:- inkluderar; T-shirt, Diplom och dessutom ett sportveckan-band som gäller för alla andra aktiviteter, värde 250 kronor.

Innebandy med Johan Bernhardsson

Johan började spela innebandy 1976 i Immanuelskyrkan i Jönköping. Han har själv varit elitspelare i JIK med 6 st. SM-medaljer, är utbildad elittränare och har tränat damlag på elitnivå, men även herrar. Johan har varit distriktslagskapen för Smålands IBF och förbundskapten för U19 Dam. Johan har under cirka 20 års tid utbildat tränare både på distrikts- och förbundsnivå. Han kommer under sportveckan att utveckla och jobba med teknik och fysik som t ex snabbhet, då innebandyn är en snabb och kvick sport, ni vet –  ”Hinner du inte med, är du inte snabb nog!” Givetvis kommer det att bli mycket spel! Medhjälpare är Alfred Sandström som går på innebandygymnasiet (RIG) i Umeå. Varmt välkomna till en fantastisk innebandyvecka!

Robotskola med Morris
 

Morris är vår välkända robot och gör lika stor succé varje år, han är även en inbiten pingisspelare. Han hålla i både robotskola och kanske lite pingisskola. Men du kan vara lugn, han kombinerar dem inte. Så kom och lär dig några ”robotmoves” eller lär dig hur du skruvar en bra serve i pingis.

Skytte med Michael Normann

Här kan du pröva på att skjuta med luftgevär.
Michael arbetar som utbildningsledare för Svensk Skyttesportförbundet. Han har under många år varit ledare och personlig tränare i landslaget.  2012 blev Michael SM-mästare i 50 meter liggande korthål. Michael bor i Gullbranna med sin familj och har under många år arrangerat skytte på sportveckan.

Frisbeegolf med Fredrik Widehäll

Fredrik har spelat frisbeegolf sedan 1998. 2011 var han och frisbeegolf med under sportveckan.
Fredrik har alltid haft stort intresse för sport och tävlat i många sporter. Men av alla sporter är det frisbeegolf som han brinner mest för och ser frisbeegolf som en sport som alla kan utöva.

Beachhandboll med Rickard och Tini Kjellin

Rickard och Tini med familj, är säsongcampare sen många år på Gullbrannagården. Glädjande är att de kommer även i år att hålla i vår Beachhandboll under sportveckan och som vanligt är det stranden som är platsen. Rickard och Tini har lång erfarenhet inom handbollen som spelare och tränare och har under de senaste åren fastnat för konceptet beachhandboll. Finns intresse så kommer vi utöver handbollsskola även göra en beach handbollsturnering för alla åldrar.

Cykling med Anton Romedahl och Anders Olin
 

Anton Romedahl: Cykling har de senaste 5 åren åter igen blivit ett intresse för att ha hålla igång kroppen. Fantastik roligt o rogivande att få komma ut o träna i naturen både själv och med andra.
Jag cyklar ett antal timmar i veckan, tävlar både lite Långlopp och kortlopp på Mountainbike.
Tränar barn och ungdomar varje Torsdag på Hallby i Jönköping.

Anders Ohlin: Började cykla i skogen för 7-8 år sedan när barnen började på MTB-träning. Det är en skön motionsform att susa fram på vindlade stigar i skogen och njuta av naturen. Hela familjen cyklar och vi gillar att utforska nya platser och stigar. Ofta blir det en längre tur med fika i ryggsäcken. Sedan ett par år tillbaka är jag ledare i Hallby MTB i Jönköping. Under sportveckan kommer hela familjen Olin hjälpa till med MTB. Fokus under veckan kommer att vara att alla ska ha roligt och bli bättre på att cykla.

Streetstrider tillsammans med Anna och Calle

En rolig cykelträning i grupp för alla som är 13 år eller äldre. Fina vyer, fysisk träning och otroligt roligt. Anmäl dig till denna fantastiska träningsmetod och se området runt Gullbrannagården på köpet.

Gympa med Anna Carlsson Sigstedt


I över femton år har Anna har varit gympaledare för både barn och vuxna inom Friskis&Svettis Stockholm. Hon leder främst vanliga gympapass, men även Core och intervallpass. Det senaste året har hon även börjat leda pass där barn och vuxna tränar intervallpass tillsammans. Anna drivs av att så många som möjligt ska hitta sin rörelseglädje utifrån sin nivå. På sportveckan kommer Anna leda morgongympan som kommer variera mellan gympapass och Tabata. Passen kommer vara utformade så det passar både nybörjare och de som är träningsvana. På eftermiddagarna möter ni Anna på Sportlekis.

Orientering & Löpning med Niclas Carlsson och Mattias Jägstedt

 
Niclas växte upp med Orientering, Löpning, Längdskidåkning i Roslagen med intensivt tränande och tävlande som senare ledde till en period av ultralopp i grupp och enskilt exempelvis Swiss Alpine Marathon (bästa svensk 3 ggr), Multisport ett par år i lag, och Jägarutbildning i Arvidsjaur.  Senaste 5 åren har Niclas varit tränare i Orientering för barn i OK Ravinen i Nacka och tränat i löpskolning. På Sportveckan kommer Niclas göra sitt yttersta för att deltagare ska öka sina orienterings- och löparfärdigheter för att få mer glädje i skog och mark, och minska skaderisker och om man så vill öka sina prestationer.

Dans med Sandra Palmer

Sandra kommer från Jönköping men bosatt i Uppsala där hon pluggat till idrottslärare. Hon har jobbat som idrottslärare i snart 4 år och har undervisat på danscenter i streetdance.
”Jag började dansa när jag var 7 år och har sedan dess hunnit med en dansutbildning på 1 år och tagit massa kurser i stilarna  balett , Street , jazz och modern dans.Utöver dansen så har jag även tränat beachvolley. På fritiden spelar jag fotboll i korpen , dansar,  hänger kyrkan och med vänner. För mig betyder idrotten gemenskap och glädje, den har betytt mkt för mig så länge jag kan minnas”

Tennis för nybörjare med Arvid Sandström och Johan Lagerbäck

Priser för veckans aktiviteter är:
Veckoband barn 250 kr, endagars pass 80 kr
Veckoband vuxen 150 kr, endagars pass 50 kr
Skytt vuxen 200 kr
Backkklättring 40 kr
Gullbrannaloppet 400 m
Gullbrannaloppet 1,5 km och 5 km 50 kr
T-shirt 150 kr
Fotbollssskolan , förskottsbetalning 500 kr (då ingår veckoband och T-shirt)

Ett typiskt dagsschema ser ungefär ut enligt följande:

07:30 morgonjogg för vuxna
08:30 Morgongympa för vuxna
09:30 Fotbollsskola för mellangruppen
11:00 Innebandy för de mellan 10-13 år (innomhus)
11:30 Fotbollsskola för den yngsta gruppen
11:30 Streetsridertur för de över 13 år
14:00 Fotbollsskola för den äldsta gruppen
14:00 Streetsridertur för de över 13 år
14:00 Sporter att välja på
– Dans
– Orientering
– Innebandy utomhus
– Mountainbike
– Beachhandboll
– Beachvolleyboll
– Bordtennis
– Frisbeegolf
16:00 Streetsridertur för de över 13 år
16:00 Idrottslekis för de mellan 3-6 år
16:00 Sporter att välja på del 2
– Dans
– Orientering
– Tennis
– Mountainbike
– Beachhandboll
– Beachvolleyboll
– Robotskola
– Frisbeegolf
– Skytte två olika 45 min pass
– Familjegympa
17:30 Vuxenaktivitet Volleyboll/Fotboll
19:00 Samlingar / konserter
22:00 Kvällsandakt

Ingen dag är den andra lik under sportveckan och veckoschemat för hela veckan är inte helt klar
. Så fort det är klart så presenteras det här på hemsidan.

Sidan uppdateras hela tiden så följ oss här

Sportveckan i samarbete med Sport for life

×