En vecka fylld med blandade aktiviteter. Det finns kullaget och bibeltimma varje dag hela veckan. En spännande gospelvecka pågår måndag till lördag med en fantastiskt avslutningskonsert på lördag kväll. Mitt i veckan bjuds det på en musikalisk monolog om Lina Sandell-Berg liv och kristna uppväxt. Se detaljerna för veckan och hitta höjdpunkterna!

Varje dag under vecka 26

10.00 Kullaget för alla barn
10.00 Tankar utifrån bibeln med Gustav Björkman
19.00 Sommarkväll med olika programpunkter varje dag
22.00 Kvällsandakt i kyrkan

21.00 Tisdag och torsdag är det Sommarpuls för alla tonåringar (13 år och uppåt)

Veckans gårdspastor
Gårdspastor är Gustav Björkman

Veckans höjdpunkter

24-29 juni Gospelvecka

Måndag till lördag är det Gospelvecka på Gullbrannagården. Massa musik, sång och skratt som avslutas i en konsert på lördag kväll. Gästartist är melodifestivaldeltagaren och Gullbrannaveteranen Boris René. Ledare för gospelveckan är Anki och Magnus Spångberg, Pelle Ankarberg och Anna-Maria Toftgård. Läs mer här och anmäl dig

Tisdag 25 juni kl.21.00 
Nattmacka för både män och kvinnor
”Bottenkänning – När drömmarna spricker och livet rammar en med full kraft”
Fredrik Lignell , pastor Ryttargårdskyrkan

Entré 120 kr, inklusive föreläsning, kaffe, kaka och macka. 
Anmälan till nattmackan görs här

Onsdag 26 juni kl.19.00 ”Lina – en musikalisk monolog”
Emy Stahl gestaltar Lina Sandells liv i ord och ton

Blott en dag – Tryggare kan ingen vara – Jag lyfter ögat mot himmelen. Många av våra mest kända psalmer är signerade Lina Sandell-Berg. Men vem var hon? Född 1832 växer Lina upp i en värld präglad av präster, bibelstudier och den spirande frikyrkorörelsen. Lina har en stark tro redan från barnsben, men kan inte låta bli att ifrågasätta. Måste man gifta sig? Är allt som händer Guds mening? Kanske är Gud en kvinna? En berättelse om tro, hopp och kärlek. Men framförallt berättelsen om en stark och envis författare som gick sin egen väg.

Lördag 29 juni kl.19.00 Avslutningskonsert för Gospelveckan
Entré 125 kr, barn upp till 12 år gratis

Gospelveckans avslutningskonsert under ledning av Anki och Magnus Spångberg, Pelle Ankarberg och Anna-Maria Toftgård. Hör kören ljuva stämmor och lyssna till gästartisten och melodifestivaldeltagaren Boris René.

Efter konserten, ca 20.30 är det hamburgerservering vid terrassen.

Sommarveckor

×