Vernissage med Julie Karlsson Midsommardagen kl. 14.00-19.00
Utställningen pågår från den 22 juni – 13 juli

Julie Karlsson, Jönköping

Julie Karlsson ställer ut målningar i akvarell, akryl och blandteknik. Hon undervisar på Folkuniversitetet i Jönköping och har haft utställningar i Sverige, Sydafrika och USA. Julie har många strängar på sin lyra. Hon kommer ursprungligen från Seattle i USA där hon arbetade med grafisk design och som sekreterare på en advokatbyrå och planen var att bli jurist. Så småningom flyttade hon till Sydafrika och därefter till Sverige.
Med inspiration av Guds fantastiska skapelse vill hon förmedla glädje i färgen och även uppmuntra andra att ta fram sin kreativa sida.

Vernissage med Jessica Björklund söndag 14 juli kl. 14.00-19.00
Utställningen pågår i Bäckasalen 14 – 31 juli

Jessika är född i Skåne och bor där idag med sin man och två barn.
”Att uttrycka sig i färg och form är mitt sätt att leva. Tusenkonstnär kallas jag eftersom jag alltid strävar efter att uppleva mer och utforska nytt. Idag målar jag i medierna akvarell och akryl.
Utbildning fick jag på folkhögskola, där jag fördjupade mig i både måleri, textil, fotografering och formgivning. En underbar tid då jag fick uppleva och lära mig tekniker och konsten för ögat. Men livets skola är där jag lärt mig mest och lär mig mest. Där får jag möjligheten att utforska och exploatera och försjunka in i konsten. Som barn minns jag att mitt skrivbord var fyllt av block pennor färg. Och visst finns det många tidiga ”konstverk”. Kärleken till konsten har alltid tagit en stor del av mitt liv. Konsten är viktig, därför tillåter jag att den får genomsyra det mesta i livet.”

×