Gospelveckan är en vecka med massa sång, glädje och gemenskap. Var med och sjung gospel sex timmar om dagen måndag till lördag. Övningen och glädjen visas upp i en avslutningskonsert i Gullbrannagårdens konsertlokal Skeppet.

Lördagen den 29 juni 19.00 är det avslutningskonsert. Entré 125 kr och barn upp till 12 år gratis.

Ledare: Anki och Magnus Spångberg, Pelle Ankarberg och Anna-Maria Toftgård.
Musiker: Jan och Per Nordbring
Gästartist: Boris René

Anmäl dig nu

Anmälan görs på nätet eller via telefon eller mejl. Vid anmälan ska du uppge namn, adress, mobil, mejladress och stämma

Anmäl dig här

Tel: 035-241 21 00
Mail: info@gullbrannagarden.se

Kursavgift

Kursavgiften ligger på 1100 kr. I priset ingår övning och lärdom från våra fantastiska körledare, förmiddagskaffe varje dag samt en enkel måltid på lördag kväll. Avgiften sätts in på PG 433 03 30-4

Boende

Önskar du boende under gospelveckan? Bokning sker via mail: info@gullbrannagarden.se eller telefon 035-241 21 00. Klicka här för att läsa mer om våra lika boendetyper.

Vill du campa under gospelveckan så öppnar bokningen för camping 1 februari kl 8.00

Körledarna och Kapellmästare

Spångbergs musik Gullbrannagården sommarprogram

Även i år kommer Anki och Magnus Spångberg att vara körledare och kapellmästare. Magnus arbetar som kapellmästare åt Triple & Touch och Anki är producent för musikklasserna på Karl Johan Skola i Örebro. Båda hämtar inspiration i de afro-amerikanska församlingarna i USA genom regelbundna besök och har varit Musikanvsariga för Stockholm Gospel under 20 år och har mångårigt samarbete med Cyndee Peters.

GospelveckanPelle Ankarberg och Anna-Maria Toftgård kommer också att finnas med som körledare. Pelle är sångaren och låtskrivaren som vid flera tillfällen har lånat ut sin sångröst till svenska Disneyfilmer. Han har turnerat med bl. a Carola, Charlotte Perrelli och är sedan 2014 kapellmästare för Sveriges största utomhusjulkonsert ”O Helga Natt”.

anna-maria toftgard-hemsida

Anna-Maria har fått utmärkelsen ”Årets Skillingarydsbo” med motiveringen: ”För att du med glädje och kunskap har startat upp olika musikprojekt, bland annat gospeln. Du har lyckats få in en ny anda inom kyrkan”. Även i år har vi nöjet att ha med professionella musikerna Jan och Per Nordbring samt Olle Junholm.

Gästartist

 Vi är glada att kunna presentera BORIS RENÉ som gästartist på lördagens konsert. Boris tävlade i Melodifestivalen 2017 med låten ”Her Kiss”. Bidraget tog sig vidare till Andra chansen och röstades sedan fram till finalen i Friends Arena. Året innan debuterade Boris René i Melodifestivalen med låten ”Put Your Love On Me”, där han med sitt leende och utstrålning charmade svenska folket.
Boris hade redan som barn en dröm om att hålla på med musik och det intresset har han vårdat väl under sin uppväxt. Han har skrivit musik i många år och hans största förebild är Michael Jackson. I början av 2015 uppsökte Boris René två låtskrivare/producenter i hemstaden Örebro som med stor bravur jobbat fram hans svängiga sound.

×