Åter igen kan Gullbrannagården och Sport for Life välkomna dig till en av sommaren höjdpunkter, Sportveckan. En vecka full av olika sportaktiviteter för barn och ungdomar. Det är turneringar, lopp, motionspass och många ledarledda aktiviteter att pröva på. Självklar kan du som vuxen också hitta dina aktiviteter under Gullbrannagårdens sportvecka.

Ledare

Johan Lagerbeck och Sofia Sandström kommer att hålla ihop sportveckan.

Fotbollsskola med ett härligt ledargäng

Måndag-Fredag

7-10 år    11.30 – 13.00
11-13 år    9.30 – 11.00
14-16 år  14.00 – 15.30

Fotbollsskolan är föranmälan med start i mitten av april, mer info kommer. Minimiantal i en grupp är 15 personer.
Få tips och trix och förbättra din spelteknik. De duktiga fotbollsinstruktörerna är kunniga fotbollsspelare, så du får därför råden från säker källa. Fotbollsskolan är måndag – fredag och under fredagen blir det turnering och prisutdelning.

När grupperna är fulla kommer det att finnas ett antal platser där bussen till fotbollsplanen inte ingår. Observera att buss inte ingår på eftermiddagen för de mellan 14-18 år. Det är ca 2 km till Trönninge fotbollsplan där vi är på fotbollsskolan.

Innebandy med Johan Bernhardsson

Johan började spela innebandy 1976 i Immanuelskyrkan i Jönköping. Han har själv varit elitspelare i JIK med 6 st. SM-medaljer, är utbildad elittränare och har tränat damlag på elitnivå, men även herrar. Johan har varit distriktslagskapen för Smålands IBF och förbundskapten för U19 Dam. Johan har under cirka 20 års tid utbildat tränare både på distrikts- och förbundsnivå. Han kommer under sportveckan att utveckla och jobba med teknik och fysik som t ex snabbhet, då innebandyn är en snabb och kvick sport, ni vet –  ”Hinner du inte med, är du inte snabb nog!” Givetvis kommer det att bli mycket spel! Varmt välkomna till en fantastisk innebandyvecka!

Streetstrider tillsammans med Anna och Calle

En rolig cykleträning i grupp för alla som är 13 år eller äldre. Fina vyer, fysisk träning och otroligt roligt. Anmäl dig till denna fantastiska träningsmetod och se området runt Gullbrannagården på köpet.

3888171348858298644_1394115621813_h80Varmt välkommen till sportveckan!

Sportveckan i samarbete med Sport for life

 

×