Gospelveckan är en vecka med mycket sång, glädje och gemenskap. Var med och sjung gospel sex timmar om dagen måndag till lördag. Övningen och glädjen visas upp i en avslutningskonsert i Gullbrannagårdens konsertlokal Skeppet på lördag kväll. Veckan går under ledning av Anki och Magnus Spångberg, Pelle Ankarberg och Anna-Maria Toftgård.

Anmäl dig nu

Anmälan sker i förväg och görs på nätet eller via telefon eller mail. Vid anmälan ska du uppge namn, adress, mobil, mejladress och stämma

Klicka här för att komma till anmälan

Körledarna och Kapellmästare

Även i år kommer Anki och Magnus Spångberg att vara körledare och kapellmästare. Magnus arbetar som kapellmästare åt Triple & Touch och Anki är producent för musikklasserna på Karl Johan Skola i Örebro. Båda hämtar inspiration i de afro-amerikanska församlingarna i USA genom regelbundna besök och har varit Musikanvsariga för Stockholm Gospel under 20 år och har mångårigt samarbete med Cyndee Peters.

Pelle Ankarberg och Anna-Maria Toftgård kommer också att finnas med som körledare. Pelle är sångaren och låtskrivaren som vid flera tillfällen har lånat ut sin sångröst till svenska Disneyfilmer. Han har turnerat med bl. a Carola, Charlotte Perrelli och är sedan 2014 kapellmästare för Sveriges största utomhusjulkonsert ”O Helga Natt”

Anna-Maria har fått utmärkelsen ”Årets Skillingarydsbo” med motiveringen: ”För att du med glädje och kunskap har startat upp olika musikprojekt, bland annat gospeln. Du har lyckats få in en ny anda inom kyrkan”. Även i år har vi nöjet att ha med professionella musikerna Jan och Per Nordbring samt Olle Junholm.

Gästartist

Vi är glada att kunna presentera Kiralina Salandy som gästartist på lördagens konsert. Kiralina är en femfaldig prisbelönt kanadensisk sångerska som för värvarande bor i Sverige. Hon sjunger gospel, soul, klassiskt, country och jazz och har samarbetat mycket med Anki & Magnus vid olika körfestivaler. Förutom uppträdanden i Kanada, USA och Jamaica spelade hon på musikalen Book of Mormon på Chinateatern och hon var artisten på SVT:s senaste Nobelprisceremoni i Blå Hallen. Kiralina älskar att underhålla och gör varje föreställning minnesvärd genom att sjunga låtar som får dig att dansa eller låtar som berör hjärtat.

Kursavgift

Kursavgiften ligger på 1250 kr. I priset ingår övning och lärdom från våra fantastiska körledare, förmiddagskaffe varje dag samt en enkel måltid på lördag kväll.
Avgiften sätts in på PG 433 03 30-4

Boende

Önskar du boende under gospelveckan?
Klicka här för att läsa mer och boka boende.

Klicka här om du vill ladda ner all info om Gospelveckan som pdf för utskrift eller utdelning.

Sommarveckor

×