Ännu en solig och härlig helg på Gullbrannagården. Kan meddela att det var även sol i Jönkökping där vi befann oss på lördagen.

Husvagnsklubben Gemenskap har gästat gården i helgen. En årlig tradition som vi är glada för. 33:ans fritids, Färgeryds församling och Drottning Blanca gymnasiet (Halmstad) har också varit gäster i helgen. Söndageftermiddag kom taxibilar, färdtjänstbussar och bilar inrullande på gården. ”Visor i gröngräset” med socialförvaltningen från Laholm var det dags för. Det är ett av eldsjälen Bernts alla arrangemang för handikappade och anhöriga i Laholms kommun. I år blev det verkligen i gröngräset , så är inte fallet alla år denna söndag.

Måndagen är det jobb efter helgen, planering för sommarmenyer i restaurangen och byggplanering. Det blir nytt golv och ommålat i det lilla servicehuset vid skeppet och på lägerården. Mörkgrått golv och vita väggar är tanken. Nytt staket och nya upphängningsanordningar vid husbilstömningen och vattenpåfyllningen blir det också.
Det är mycket små och stora saker som ska fixas. Det är bara fem veckor kvar till midsommarveckan….bättre att tänka på dagen idag!

Löner vill dom flesta av oss ha. Carola Bylander är vår löneadminstratör. Hon ser till att alla får rätt lön, rapporterar rätt timmar, OB-tillägg, semester och annat som är viktigt. Saga och Elsa var med mamma , men lekparken var roligare än kontor
×