Starrkärrs konfirmander har varit på läger i fem dagar och hemresan närmar sig med hast. Både badtunna och bastu har använts mellan lektionerna, något som både ledarna och ungdomarna uppskattade, anar undertecknad.
Det har fallit mycket snö de senaste dygnen över Halland. Ett par decimeter blöt och tung snö som inbjuder till snöbollskrig . Termometern visar bara någon minusgrad och mer snö väntas de närmaste dagarna enligt väderprognosen.

Veckan har innehållit ett par stora konferenser med upp till 90 personer per dag. Det har varit både från Halmstad, rektorerna från Barn- och Ungdomsförvaltningen, samt Laholms kommun. Förutom konferensgäster är det några tappra campare som bor mellan snövallarna, men snön har hög mysfaktor, i alla fall för dom som slipper skotta.

Lennart Jönsson, som nått pensionsåldern, kallades in på lördagsförmiddagen och körde några timmar med traktorn för att underlätta för våra gäster att transportera sig mellan de olika byggnaderna. Han kommer för övrigt att vara behjälplig under våren med blommor och träd, det gillar vi!

×