Ett drygt 80 tal från SLU, Sveriges lantbruksuniversitet, lämnade gården på fredag morgon och knappt hade sista bilen åkt ut genom grinden förrän SAU:s tonåringar var på väg in. Helgen bestod av både kalas, hembygdsföreningen från Kärda på besök och många många tonåringar som njöt av både kul gemenskap och härligt väder.

75 årsfest var det dax för så fort alla tonåringar lämnat gården på söndagen. Hela matsalen fylldes av en mogen skara människor som ville fira Solbritts födelsedag och lyssna till skönsång av Jessica Nylander. Maten lagades av Herr Bylander och undertecknad höll ihop festen.


Kock för dagen var Magnus Bylander

Sten Liljedal och Anders Bergenek från Teknik och Kompetenscentrum var på besök under måndagen. Planering av kurser och fortbildning var på programmet.


Under helgen som gick så möttes runt 350 konfirmander och ledare på Gullbrannagården för SAU:s årliga konfirmationshelg. Det är några intensiva dagar och alla ytor nyttjas för att få plats med lektioner, Gudstjänster, fritidsaktiviteter, temasamlingar, sumobrottning, talangjakt och måltider osv.
I år var det de bästa av förutsättningar då vädret var strålande och många tog chansen att premiärbada i havet. Dock har vi inga bilder från doppen!

bloggen uppdaterad av : Ewa Bylander

×