Skeppet är nu ombyggt till Katolsk kyrka. Nachat har tillsammans med Mikael, burit stolar, byggt upp ställningar för ikoner och hängt upp tyger för att färdigställa lokalen till den stora gruppen kommer. Under torsdagseftermiddagen anlände gäster både från Italien, Finland, Danmark men även från vårt eget land, Sverige. Cirka 250 personer bor nu på gården med komplettering av inhyrda rum på Hotel Eurostop.

Från vänster: Mikael är ansvarig för de 250 gästerna under helgen. Han tar en paus ifrån projekterandet och snickrandet och satsar på gästservice i helgen. Dante är värd och organisatör för grupperna från Katolska kyrkan. Magnus har tillsammans med Dante planerat så allt ska fungera med mat och logi i helgen. Nachat är den som sett till så alla ikoner, stolar, mattor och podier har hamnat rätt.


Nu är det höst. – 2 grader har morgonen bjudit på och Lennart byter ut växterna på några ställen. Kent blåser av lite fallna löv för att våra gäster inte ska vada i lövhögar.

Under veckan har arbetet fortsatt med altanen på Vita huset. Antal målar och golvet är lagt, nu väntar väggarna.

Trevligt besök
Lennart och Fredrik från Dialect var på besök i veckan. En ny telefonväxel är behovet och nu avvaktar vi en offert och ett förslag på hur vi kan kommunicera på ett kostnadseffektivt och smidigt sätt.

Från sista blogginlägget har det varit full fart med många gäster på gården. Undertecknad har varit på en veckas semester men verksamheten har varit i full gång.

Detta är några av grupperna som gästat oss:
Barn- och Ungdomsförvaltningen från både Halmstad och Varberg på konferensdagar, Star for life med Triple and Touche mötte elever från ett vänskapsprojekt från skolor i Skåne. De skönsjungande ungdomarna i Star for life från Sydafrika hade också en konsert på lördagen.


(Bilden ovan är tagen förra hösten)
Ytterligare gäster har varit Högskolans kör, Körmit, Falkenbergs församling, 33:ans fritidshem och en hel del campinggäster som njutit av det fina höstvädret

Bloggen uppdaterad av : Ewa Bylander

×