Under några dagar har Sisters International haft konferens på Gullbrannagården . Linda Bergling var en ev de fantastiska talarna under dessa dagar. Marie Arnfjell är initiativtagare och grundare till Sisters International samt tidningen Junia. (Linda till vänster i bild och Marie till höget)
Läs gärna mer om Sisters här, ett arbete man blir imponerad av!   http://www.sisters.nu/

Några Halmstadbor var med på konferensen. Mellan samlingarna var terassen en perfekt plats att njuta en stund av vårsolen.

Att ta fram och göra snyggt på terassen var paret Eriksson, Henry och Vivi, behjälpliga med.

Måndagkvällen avnjöts en mycket god middag med inbakad lax och potatisgratäng. Många lovord till köket för maten och servicen. (det gläder oss, Ewas kommentar)

Rigmor Holst var för första gången på Gullbrannagården men inte den sista. Troligtsvis blir det återbesök till sommaren för att tala på en nattmacka för män. Skratt blandat med tänkvärda ord gjorde att Rigmor var en mycket uppskattad talare.

Isabelle Arnfjell ledde lovsången under Sisters dagar.

Flora Dekor Blomsterskolas personal var med under Sisters dagar. Vi var många som fick njuta av fina arrangemang. Det blir nog återbesök till sommaren där du som är på Gullbrannagården kan gå en eftermiddagskurs om blomsterarrangemang. Håll koll på uppdateringarna på hemsidan. (speciellt vecka 29 är ett tips) http://www.floradekor.com/

Våren är kommen!

×