Sex – en del av Guds skapelse – om sexualitet i Bibeln och Sex i Guds namn – om sexualitet i kyrkan. Två av tre intressanta rubriker på de seminarier som Leif Karlsson och Hanna Möllås har haft under veckan.

Per-Steiner tog med sig familjen och besökte Gullbrannagården några dagar. Det är bara 3,5 timma från bostaden i Norge till gården, något att tänka på för norrmännen, vi är nära!
Vår systerorganisation i Norge, NM-hotels, är Per-Steiner ansvarig för . (Kristna Gårdag och Hotell, KGH i Sverige) http://kgh.nu/ http://www.nm-hotels.no/

Våga följa dina drömmar, så sa hon tjejen som hade en härlig konsert lördagkväll. Viktoria Andersson (vars far startade Jerusalem för många år sedan, Ulf Christiansson) har precis gett ut sin första skiva , en dröm hon länge haft. Med ett gäng duktiga musiker, fick vi en go kväll i Skeppet.    http://www.viktoriaandersson.se/


Lunch i solskenet, en paus i arbetet för några i personalen. Anna Hamling, snart på väg till Hawai igen. Sara Roos som jobbar sin första sommar, likaså Emelie Magnusson. Agnes börjar studier till läkare i höst men nu är det fortfarande sommarjobb på gården för hela gänget, ett par veckor till.

Oscar Swerlander och Niklas Radels pausar inte, utan gör fint runt restaurangen och kyrkan
Bloggen uppdaterad av: Ewa Bylander

×