Boka online

Bokar du online väljer du själv när du vill göra din bokning.

Boka nu

Är du intresserad av att ha din husvagn uppställd på en naturskön plats med närhet till havet, shopping, fina cykel- och promenadstigar – då är Gullbrannagården camping rätt ställe för dig!

Gullbrannagården är en kurs- och konferensanläggning med fyrstjärnig camping strax söder om Halmstad i Halland. Sommartid erbjuder gården varje dag nya spännande programpunkter och aktiviteter för alla åldrar. Gullbrannagården erbjuder hög standard i servicehus, god och varierad mat i vår restaurang och närhet till sandstrand och havet. Atmosfären präglas av den aktiva sommarkyrkan som erbjuder samlingar både morgon och kväll under hela sommaren.

Utflyktsmål nära Gullbrannagården

Från oss har ni lätt att ta er till både Liseberg, Ullared, Köpenhamn och vår fina sommarstad Halmstad. Dagsutflykter går att ta till Kullahalvön med Kullaberg, Höganäs och Mölle eller Bjärehalvön med Hallands Väderö, Torekov och Båstad. En aktiv dag på Kungsbygget Äventyrspark med sommarrodel och zipline är också nära. På en 3 mils radie hittar du som är golfintresserad, en mängd golfbanor i hög standard. Vid säsongsplats hos oss på Gullbrannagården har ni lätt att besöka tennisveckan i Båstad och sommarkvällarna i Halmstad. Vi tipsar gärna om våra personliga favoriter när det gäller utflykter till omgivningens mysiga caféer och restauranger, gårdsbutiker och naturupplevelser.

Faciliteter på gården

Gården erbjuder minigolfbanor, tennisplan, BMX-bana, studsmattor och lekplatser med både sandlåda och hoppkudde. Närheten till havet ger dig möjligheten att avnjuta av en dag på stranden när du vill, eller varför inte starta dagen med en morgonpromenad längst Hallands längsta sandstrand. På gården kan du hyra cyklar, skrindor eller en stund i gårdens bastu. I anslutning till gårdens bastu finns två vedeldade badtunnor för gäster som önskar en avkopplande stund under stjärnorna.

Det finns flera servicehus på gården och servicehusen är utrustade med tvättmaskin, torktumlare, kök, diskrum, diskmaskin och fina toaletter med dusch för både dam, herr och familj. Vi har handikappanpassade toaletter och duschar i två av våra tre servicehus. På gården finns både restaurang, glasskiosk och butik. I butiken hittar du både kryddor, färsk frukt, mejeriprodukter, damtidningar, glass och godis. Hygienprodukter och ”bra att ha” till campinglivet finns också. Varje dag, hela sommaren har butiken färska frallor och dagstidningar för att göra din frukost till den bästa.

Förmåner för säsongsgäster

Som säsongsgäst på Gullbrannagården får ni många förmåner utöver självvalt plats, gårdens faciliteter och alla aktiviteter och samlingar som sommarprogrammet erbjuder.

För sommarsäsongen 2020 har säsongsgäster dessa extra förmåner:

  • 30% rabatt på 2 festivalpass eller 1 familjepass till Gullbrannafestivalen
  • 4 st wifi accesser
  • 20 gratis minigolfspel för hela familjen

Priser för säsongsplats

Datum Plats Pris
26 april – 22 sep Sommarsäsong, plats med el 17 200 kr
26 april – 22 sep Sommarsäsong, plats med el, vatten och avlopp 18 200 kr
26 april – 26 juni Vårsäsong 5 950 kr
El 2 kr / kWh
Villavagn 23 150 kr

Boka säsongsplats redan idag

Enligt Gullbrannagårdens rutiner har tidigare säsongsgäster förtur på den plats de  hade föregående säsong. När Gullbrannagården fått klart vilka säsongsgäster som kommer tillbaka och vilka platser vi har lediga inför kommande säsong, tar vi in nya säsongsgäster. Vi har ingen kölista där man riskerar att stå i flera år. Vår plan är att alla som önskar en säsongsplats på Gullbrannagården får det inför kommande säsong.

Hur boka säsongsplats

Emejl info@gullbrannagarden.se eller ring 035 241 21 00.

Har ni ett önskemål om plats ber vi er uppger tre platsnummer i prioriterad ordning, som ni önskar stå på under säsongen. Vi kan inte garantera att alla dessa platser är lediga men vi gör vårt yttersta för att ni ska få någon av era önskade platser. Här ser du en översikt över alla campingtomter som finns på Gullbrannagården.

Skicka in din intresseanmälan redan nu, fyll i formuläret nedan och säkra er en säsongsplats.

Boka online

Bokar du online väljer du själv när du vill göra din bokning.

Boka nu
×