Dietrick Schindler var en uppskattad föreläsareSAMP = Svenska Alliansmissionens Personalförbund. Våra ägares personalförbund. Det är både pastorer och andra anställda, typ Magnus och undertecknad. Det har varit cirka 100 personer samlade under tre dagar för att bland annat lyssna till Dietrich Schindler från Tyskland.
Det är inte bara föreläsningarna som drar dessa dagar. Go-cartbanan i Halmstad hägrade för ett gäng och många varv kördes innan vinnaren korades. (återkommer till vem). De mer lugna valde SAM-opens minigolftävling (återkommer jag till vinnaren). Ungdomsledarna var i farten och godkände hoppkuddens studsförmåga, även för vuxna!
Goa dagar med mycket skratt och många, långa samtal vid måltiderna har präglat dagarna. Idag ska Klas Eriksson prata om vad som kännetecknar en växande församling i Sverige, det blir intressant!

Förutom SAMP så har vi haft gäster från Halmstad. Barn- och Ungdomsförvaltningen ca 100 personer i måndags och Högskolan från Halmstad har haft team utbildning för nya elever.Hemvårdsförvaltningen konfererade tisdag och onsdag och till helgen kommer Askims Gospel och Breareds församlings konfirmander.
Det är många måltider som serveras fast det inte är ”högsäsong. Måndag-onsdag, de första tre dagarna denna veckan, har köket serverat närmare 600 luncher och middagar, så någon sommargård är det inte längre. Men…visst är det roligare att jobba när det är mycket att göra, än tvärtom?
×