Att äta på restaurang är en trevlig upplevelse och vi på Gullbrannagården vill förmedla den känslan vidare. Hos oss går det att beställa båda catering och take away. Gullbrannagårdens restaurang ligger centralt på område omgiven av en naturnära miljö. Restaurangen och utomhusmiljöerna är handikappanpassad och det är enkelt att komma fram med rullstol eller andra hjälpmedel.

Köket lagar god och färgsprakande mat med inspiration från hela värden. Sommartid är restaurangen öppen varje dag från morgon till kväll och det finns möjlighet att beställa både lunch, pizza och a la carte som Take Away. Från mitten av augusti till mitten av juni är restaurangen öppen på förfrågan.

Att få vara en del av sin beställning är viktigt för oss på Gullbrannagården vilket gör att vi alltid försöker lösa de önskemål som ni kommer med. Vi hittar kreativa lösningar och hjälper dig med det du behöver.

Lunch take away Halmstad

Under året har vi erbjudit dagens rätt som Take Away även under lågsäsong. Under rådande omständigheter har vi valt att pausa denna verksamheten men hoppas kunna uppta detta under våren 2021. Om vi har grupp eller konferensbokning på gården kan det finnas möjlighet att boka in sig på lunch eller hämta mat i vår restaurang. Ring oss gärna för att se möjligheterna så ser vi hur vi kan hjälpa dig.

Sommartid är vår sommarrestaurang öppen och då är det lunchservering kl 12-14.
Det går också att beställa lunch som take away på sommaren och då är det hämtning mellan kl 12-14.

Priser

Vuxen 105 kr, 85 kr vid avhämtning.
Barn 65 kr.

Catering i Halland

Vi erbjuder catering till större och mindre sällskap och kan anpassa efter era önskemål. Att få vara en del av sin beställning är viktigt för oss på Gullbrannagården och vi försöker alltid lösa de önskemål som ni har. Förrätt, varmrätt eller efterrätt, en minnesstund eller ett födelsedagskalas, vi löser maten till alla tillfällena.

Kontakt oss för prisalternativ och menyförslag.
Anna-Karin Josse eller Magnus Bylander, 035 241 21 00 eller info@gullbrannagarden.se

×