Att äta på restaurang är en trevlig upplevelse och vi på Gullbrannagården vill förmedla den känslan vidare. Hos oss går det att beställa båda catering och take away. Gullbrannagårdens restaurang ligger centralt på område omgiven av en naturnära miljö. Restaurangen och utomhusmiljöerna är handikappanpassad och det är enkelt att komma fram med rullstol eller andra hjälpmedel.

Köket lagar god och färgsprakande mat med inspiration från hela värden. Sommartid är restaurangen öppen varje dag från morgon till kväll och det finns möjlighet att beställa både lunch, pizza och a la carte som Take Away. Från mitten av augusti till mitten av juni är restaurangen öppen på förfrågan.

Att få vara en del av sin beställning är viktigt för oss på Gullbrannagården vilket gör att vi alltid försöker lösa de önskemål som ni kommer med. Vi hittar kreativa lösningar och hjälper dig med det du behöver.

Lunch take away Halmstad

Från och med måndag den 12 april kommer vi att starta med Dagens Lunch igen. Det går att välja som Take Away eller att avnjuta den i vår restaurang. Gullbrannagårdens restaurang serverar allt från svensk husmanskost så som köttbullar eller fläsk med löksås till arabinspirerade grytor. Ring och beställ din lunch hos Gulllbrannagården senast 11.00 samma dag.

Vi följer folkhälsomyndigheternas och statens rekommendationer och har vidtagit åtgärder så som borttagna bort och stolar, antal personer och tider.

Sommartid är vår sommarrestaurang öppen och då är det lunchservering kl 12-14.

Priser

Vuxen 105 kr, 85 kr vid avhämtning.
Barn 65 kr.

Veckas meny v.16

Måndag 19/5
Pasta med räksås och broccoli

Tisdag 20/4
Kalops med kokt potatis och rödbetor

Onsdag 21/4
Pannbiff med lök, skysås, lingon, stekt potatis och marinerade rotfrukter

Torsdag 22/4
Kokt torsk med dillstuvad potatis, citron och broccoli

Fredag 23/4
Ugnsbakad kyckling med potatiskaka, bearnaisesås och grön sparris

Lördag 24/4
Lasagne med cole slaw och aioli

Söndag 25/4
Honungsmarinerade skinkstek, gräddsås, äppelmos och kokt potatis

Catering i Halland

Vi erbjuder catering till större och mindre sällskap och kan anpassa efter era önskemål. Att få vara en del av sin beställning är viktigt för oss på Gullbrannagården och vi försöker alltid lösa de önskemål som ni har. Förrätt, varmrätt eller efterrätt, en minnesstund eller ett födelsedagskalas, vi löser maten till alla tillfällena.

Kontakt oss för prisalternativ och menyförslag.
Anna-Karin Josse eller Magnus Bylander, 035 241 21 00 eller info@gullbrannagarden.se

×