Det duggregnar och ösregnar om vartannat. Ganska lite sol om vi ska vara ärliga är det just nu på Gullbrannagården. Men gäster saknar vi inte, här är full fart och det tycker vi om.

Veckan började med konferens för Länsstyrelsen ”enheten för naturvård och miljöövervakning”. De startade med att besöka Tönnersa reservatet och fick lunchen utkörd och den inmundigades i det fria. Tisdag och onsdag var det konferens och boende på gården. SLU- Alnarp – Sveriges Lantbruksuniversitet har också varit gäster under veckan. Många olika nationaliteter bland kursdeltagarna. Idag, torsdag, är det tredje och sista dagen Willys butikschefer i södra Sverige har konferens. Sveriges billigaste matkasse – är deras varumärke, kanske har någon testat?
Att göra studiebesök är utvecklande, roligt och intressant. Uskavigården, med Willy som är föreståndare i spetsen, besökte gården måndag-tisdag. (obs har ingen koppling till Willys matkedja) Med kameran i högsta hugg och alla öron och ögon öppna, hoppas vi dom fick med sig en del nya tankar hem igen. Även för oss som tar emot besökare är det utvecklande med samtalet.

Veckan har hittills varit välbesökt och köket har haft intensiva dagar. 225 tvårätters middagar har serverats på kvällarna, däremellan både kaffe och lunch till alla gäster. Nu är det snart helg och vi väntar nya gäster.

×