radiohallandbussen
Radio Halland sänder direkt och klockan är 5.59, onsdag morgon. Tre härliga entusiaster har campat och nu är det sändning i tre timmar. Eva Hessel från Hushållningssällskapet är specialinkallad för att göra frukost i naturen av det det som bjuds. Te av Björklöv, nässelomelett och mycket annat gott serveras i den sköna morgonsolen.

evahessel-radiohalland radiohallandtrio

Här är de morgonpigga camparna som sänder direkt, Henrik Martinell, Per Qvarnström och Therese Wahlgren från Radio Halland. Vant och proffsigt rör dom sig på campingen och intervjuar några morgonpigga campinggäster.
gräv-anton-daniel

Det är inte bara radiosändningar på Gullbrannagården. Campingstugorna ska få vatten och avlopp och till sommaren är stuga 1 klar med dusch och toalett. En kulvert har dragits från Poppelängens solvärme till lägenheterna och vidare till campingsstugorna så varmvattnet bjuds från den underbara solens värmande strålar. Några sommarjobbare har redan satt igång och här är Anton Sundling och Daniel Karlén igång och fyller igen efter grävningen.

grill-grupp
Här har vi en grupp som har beställt grillat till kvällsmaten. Många skolklasser har gästat gården de senaste veckorna och fler är på ingång.

erikshjälpen

Nya möbler har anlänt från ett företag som skänkt nya byråer, speglar och några skänkar. Erikshjälpen kom och hämtade det som var utbytt. En helt ny butik har öppnat i Halmstad under våren, ett tips till dig som inte varit och besökt den än.
Blogg och foto: Ewa Bylander

×