Hallandsposten

Campingföretagarna fick årets pris

Ewa och Magnus Bylander, som driver Gullbrannagården i Eldsberga, har utsetts till årets campingföretagare.

 
Publicerad 12 april 2013 Uppdaterad 07:29

– Det känns verkligen jätteroligt. Tillsammans går nu in i vår 27 säsong tillsammans här – och vi bor fortfarande på Gullbrannagården året runt, säger Magnus Bylander.

Priset delas ut av branschorganisationen SCR, Sveriges camping- och stugföretagares riksorganisation. I sin motivering skriver det bland annat att paret ”har lett utvecklingen från en enkel camping med sommarverksamhet till en fullserviceanläggning med boende, restaurang, butik, konferenser och aktiviteter som skapar reseanledningar året runt.”

För många gäster är Magnus och Ewa Bylander Gullbrannagården personifierade. Eftersom de bor på sin arbetsplats de alltid närvarande.

Sommarsemester är inget de saknar.

– Det skulle kännas väldigt konstigt att inte jobba en sommar. Det här är ju en så positiv miljö att vistas i även för oss, med sol, bad, semesterglada gäster och mängder av programpunkter, säger Magnus Bylander.

I stället blev det sju veckors resande i vintras för honom och Ewa.

– Så det är absolut inte synd om oss, skrattar han.

Magnus Bylander vill också ge en eloge till personalen.

– Ewa och jag leder visserligen verksamheten, men personalgruppen som vi arbetar med har varit avgörande för den här utmärkelsen, säger han.

 Ett välförtjänt pris till ett par som lägger sitt liv för att uppnå sina mål och att skapa ett värdskap som betyder mycket för Halmstad.

Johan F Lundberg
VD på Halmstad & Co

SCR – svensk camping
13-04-11

Årets campingföretagare finns i Halland

Juryns motiveringar och kontaktuppgifter till pristagarna 

Årets campingföretagare

Ewa och Magnus Bylander, Gullbrannagården i Eldsberga, Halland
ewa@gullbrannagarden.se, 0705 54 21 80

”Årets pristagare Ewa och Magnus Bylander från Gullbrannagården, i halländska Eldsberga, har jobbat med sin campingplats i över 25 år. De har lett utvecklingen från en enkel camping med sommarverksamhet till en fullserviceanläggning med boende, restaurang, butik, konferenser och aktiviteter som skapar reseanledningar året runt. Pristagarna har genom sitt personliga engagemang alltid skött campingen som sin egen, trots att de är där som anställda. Deras sätt att komplettera varandra och alltid ge det lilla extra är en viktig del i framgången. I pristagarna andas campingentreprenörens själ med mångsidighet, en fantastisk serviceanda samt viljan att våga utvecklas. Det är med glädje vi tilldelar 2013 års ”Mellan tummen och pekfingret” till Ewa och Magnus Bylander från Gullbrannagården.”

Dagen

×