Tekniska kontoret är några av gästerna denna lugna julvecka. En rundvisning för Turistbyråns Anna, ny medarbetare, och Ann-Charlott,e som är ny på posten som ansvarig för Halsmtad Turistbyrå, var en trevlig stund idag.

Nu har de flesta julledigt på gården fram till den 27 december. Personalfesten ikväll med bowling, god mat och julklappsleken förstås, blev en kul och mycket trevlig avslutning på året som gått. Vi är tacksamma och glada för all den personal vi arbetar med . Det är närmare ett 20-tal som jobbar året runt med olika ansvarsområde. Vad vore en massa fina hus, gräsmattor, och fina campingtomter utan våra goa, lojala medarbetare.

Många skratt avlöste varandra ikväll. Anders var glad bowlingvinnare och Elin tog hem bästa poäng för kvinnor. Carola var med i laget som vann och Anna-Karin med fem paket i början av julklappsleken, avslutade med noll paket. Den är inte rättvis. Julklappsleken. Precis som livet.

Den 27 december kommer nyårslägrets ledare och dagen efter fylls hela gården. Nära 230 personer firar nyår på gården. Får nog erkänna att det är ganska skönt med en lugn vecka innan. Den enda hela lugna veckan under året som gått.

Vi vill önska alla bloggläsare en Fridfull julhelg.
En helg då du kan tänka på – Det viktigaste först! Det finns en som älskar dig som du är, en som vi firar i helgen som kommer.
×