Kreativiteten var på topp när ca 90 personer samlades i Bryggan för att ägna sig åt scrapbooking en hel helg! Deltagarna hade både färdats lång och kort väg för att ta sig till Gullbrannagården. De mest ”lokala” var två från var personalstyrka: nämligen Anna-Karin i köket och Anita i städet. Men i skaran fanns även passionerade ”scrappare” både från Danmark och Polen.

Scrapbooking Bryggan Pyssel i Bryggan Bok

Det är Porslinsblomman/scrappweb.se som står som arrangörer för helgens kurs. Porslinsblomman är en scrap-butik som ligger i Halmstad, men de är även en av Sveriges ledande webbutiker inom området. Självklart hade de med sig massa fina dekorationer, material och redskap som deltagarna kunde köpa på plats.

Blommor Scrapbooking Scrappweb.se

Anna-Karin som jobbar hos oss i köket och som konferensvärdinna, var en av deltagarna i helgens event. Dessa tre fina skapelser nedan har hon skapat.

Pyssel inspiration

Vår duktiga kökspersonal dukade i härliga vårfärger inför lördagens festmåltid. Restaurang Fyren Valentinas fläskfilé med timjan, potatisgratäng och skysås.

dukning konferens Konferensmiddag

Miriam Wernefur är extrainsatt i personalstyrkan över helgen. Miriam har jobbat hos oss många somrar och glatt oss med sitt härliga leende. I helgen tar hon alltså paus från plugget i Göteborg.

Miriam i köket

Bland alla scrappande kvinnor som är här i helgen finnes en person av det manliga könet: Mariusz Gierszewski, 24 år från Polen. Mariusz är en av helgens ledare/inspiratörer, eller ”DT” (Design Team) som det kalls inom scrapvärlden. Han sammarbetar med de största företagen inom Scrapbooking och åker världen runt för att ge kurser inom ämnet. Spana gärna in hans blogg.

Mariusz Scrapbooking

Det är fantastiskt hur mycket vackert som kan skapas av papper! En av deltagarna på helgens scrapbookingträff på Gullbrannagården kallas för Rozzan  och har bland annat skapat den vackra skrivmaskinen.

Rozzan Vykort Skrivmaskin Scrapbooking

Helgens scrapbooking avslutades med en tävling och prisutdelning. Under helger har deltagarna bland annat fått i uppgift att skapa ett album. Vinnaren blev Åsa från Helsingborg. Stort grattis!

Vinnare
×