– Sista ansöknings dag 1 mars –

Nu söker vi sommarjobbare till sommaren 2020. Skicka in din ansökan till sommarjobb@gullbrannagarden.se. I din ansökan vill vi se vem du är och hur du är att arbeta med. Ditt namn, adress och en mailadress måste finnas synligt i din ansökan för att vi ska kunna svar dig.

Som sommarjobbare på Gullbrannagården är den kortaste anställningen på 3-4 veckor, men oftast arbetar man mellan 5-8 veckor. Perioden sträcker sig från midsommarveckan, vecka 25 till och med vecka 33. Gullbrannagården är måna om alla ansökningar och svarar därför alla sökande. Vår ambition är att alla ska få svar i början av april.

Viktigt att ta med i din ansökan:

  • Skriv en kort beskrivning om vem du är och vilken relation du har till Gullbrannagården
  • Skicka med ett CV – beskriv dina erfarenheter av arbete, praktik eller prao
  • Skriv gärna några rader om du har varit hjälpledare/ledare inom kyrkan eller idrott
  • VIKTIGT! Ange två referenspersoner, namn + telefonnummer, som har sett dig i någon funktion,
    ej förälder eller syskon

Områdes alternativ

På Gullbrannagården jobbar vi i olika lag, där varje arbetslag har sitt ansvarsområde. Varje arbetslag är viktig för att vi ska kunna presentera en helhets känsla till våra gästerna. Är du Gullbrannagårdens nya…

Lokalvårdare och städare

– Åldersgräns 16 år –

När man jobbar som lokalvårdare och i städet på Gullbrannagården har man ansvar för att alla lokaler och boenden på gården är städade. I jobbet ingår att städa toaletter, boende och alla allmänna ytor. Gullbrannagården strävar alltid efter att upplevas rent, välskött och trevlig.

Skicka din ansökan till sommarjobb@gullbrannagarden.se 

Vaktmästare

– Åldersgräns 18 år –

Som vaktmästare på Gullbrannagården sköter man all utomhusskötsel och ser till att utomhusmiljön på Gullbrannagården är trivsam och prydlig. I jobbet ingår sopning, krattning, vattning, soprundor och eventuella möblering.

Skicka din ansökan till sommarjobb@gullbrannagarden.se

Receptionist / Butiksbiträde 

– Åldersgräns 20 år –

I receptionen och butiken på Gullbrannagården jobbar man med in och utcheckning av boende och camping. I butiken är det försäljning av varor som, mjölk, frallor, godis och glass. Som receptionist och butiksbiträde på Gullbrannagården är man de första mötet med gästen och behöver alltid ha ett leende på läpparna.

Det är önskvärt med erfarenhet av arbete på Gullbrannagården och/eller kassavana. Datorvana är ett krav.

Skicka din ansökan till sommarjobb@gullbrannagarden.se

Köksbiträde /servering 

– Åldersgräns 18 år –

När man arbetar i kök och servering på Gullbrannagården ansvarar man för att all mat är framdukad vid rätt tillfälle. I jobbet förbereder man frukost, sallader, kaffe och allt dylikt som säljs i gårdens café. Du ansvara för att torka alla bord, hålla rent och snyggt på uteserveringen och inne i restaurangen och hjälper kockarna att skura köksgolven och mycket där till. Som köksbiträde och servicepersonal på Gullbrannagården är din största uppgift att vara trevlig och tillgänglig för gästerna.

Utbildning eller köksvana krävs.

Skicka din ansökan till sommarjobb@gullbrannagarden.se

Vi har avtal med VISITA, Svensk besöksnäring.

×