Gullbrannagården är en konferens-, camping och lägergård med öppet året runt. Under sommaren tar gården emot ca 1500 gäster per dag och erbjuder ett unikt sommarprogram med något för alla. På Gullbrannagården arbetar man utifrån sex ledord: Engagemang, Tillgänglighet, Omtanke, Respekt, Ansvar och Utveckling. Allt detta är något som är otroligt viktigt i det dagliga mötet med gårdens gäster.

Just nu söker Gullbrannagården följande tjänster. Vi ser fram emot att se vem du är!

Kökspersonal

I köket på Gullbrannagården jobbar man med att möta hungriga gäster och besökare. Med trevliga kollegor vid sin sida går dagarna snabbt och timmarna rusar iväg. Läs mer om tjänsten och sök jobbet här. Vi ser fram emot att se vem du är!

Sommarjobb på Gullbrannagården

Till sommaren 2019 söker Gullbrannagården efter engagerade medarbetare med stor servicekänsla och en förmåga att sprida glädje bland både gäster och medarbetare. Klicka gärna igenom hemsidan och se vad Gullbrannagården är för arbetsplats och skicka sen din ansökan till oss.
Ansökningsfristen var 1 mars och vi tackar för alla som har sökt sommarjobb hos oss. Återkoppling sker till alla sökande.

×