Är du en person som vill ge det lilla extra till familjer på semester? 

Då kan det vara dig vi söker. Gullbrannagården anställer ca 50 personer till högsäsongen och nu är vår ansökan öppen för sommarjobb 2024. På Gullbrannagården erbjuder vi en semester på västkusten fylld med aktiviteter och samlingar i en rofylld miljö. Varje sommar har Gullbrannagården drygt 400 programpunkter för blandade åldrar och det finns något för alla. Letar du efter ett sommarjobb där dagarna är varierade, lärorika och roliga, är Gullbrannagården rätt arbetsplats för dig.

– Sista ansöknings dag 1 mars –

Som sommarjobbare på Gullbrannagården är den kortaste anställningen 3-4 veckor, men oftast arbetar man mellan 5-8 veckor. Perioden sträcker sig från midsommarveckan, vecka 25 till och med vecka 33. Gullbrannagården är mån om alla ansökningar och svarar därför alla sökande. Vår ambition är att alla som sökt ska få svar i mitten av april.
Vi har avtal med VISITA, Svensk besöksnäring.

Din ansökan består av: 

 • Personligt brev
  • En kort beskrivning om vem du är, hur du är att arbeta med
  • Beskriv vilken relation du har till Gullbrannagården
  • På Gullbrannagården arbetar vi i lag, där varje arbetslag har sitt ansvarsområdet. Skriv vilket eller vilka arbetslag din ansökan gäller.
 • CV
  • Beskriv dina erfarenheter av arbete, praktik eller prao
  • Skriv gärna om du har varit hjälpledare/ledare inom kyrkan eller idrott
  • Ange två referenspersoner (namn + telefonnummer) som har sett dig i någon funktion. ej förälder eller syskon
  • Ditt namn, adress, fullständigt personnummer och mailadress måste finnas synligt i din ansökan för att vi ska kunna svara dig

Skicka din ansökan till sommarjobb@gullbrannagarden.se

Arbetslag

Lokalvårdare

– Åldersgräns 16 år –

I lokalvården delar vi på ansvaret att se till att gästen får den bästa tänkbara upplevelsen oavsett om de besöker våra servicehus och toaletter, vår restaurang eller övernattar i något av våra fina boenden. Vi strävar att ständigt uppfattas som en ren och välskött anläggning.

Välkommen med din ansökan till sommarjobb@gullbrannagarden.se

Vaktmästare

– Åldersgräns 18 år –

I vaktmästarlaget har vi hand om det mesta som rör utomhusmiljön på Gullbrannagården. Alltifrån tömma sopor, till att sopa golfbanor eller hålla rabatter rena och fina. Jobb inomhus förekommer också såsom till exempel möblering och duschskurning. Allt för att våra gäster ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen med din ansökan till sommarjobb@gullbrannagarden.se

Receptionist / Butiksbiträde 

– Åldersgräns 20 år –

Som receptionist och butiksbiträde på Gullbrannagården får vi ofta det första mötet med gästen. Vi söker därför dig som har ett varmt bemötande och en genuin känsla för service. Här ansvarar vi tillsammans för att det är hög servicenivå, ordning och reda och tydlig kommunikation till våra gäster. En vanlig dag jobbar vi med in och utcheckningar, telefon och mailbokningar. Vi hyr ut cyklar och dylikt och ansvarar för att butiken är väl påfylld och fräsch.

Det är önskvärt med erfarenhet av arbete på Gullbrannagården och/eller kassavana. Datorvana är ett krav.

Välkommen med din ansökan till sommarjobb@gullbrannagarden.se

Köksbiträde och servering 

– Åldersgräns 18 år –

I laget i köket strävar vi tillsammans för att gästen ska få en god upplevelse av både mat och bemötande. Här har vi lite olika ansvarsområden såsom; pizza, grill, dagens rätt, café, sallad och bröd samt vår fina glassbod. Som köksbiträde ansvarar du och dina kollegor för frukostbuffé, caféförsäljning, sallad och bröd till dagens rätt. Glassboden håller vi öppen varje dag under sommaren oavsett väder. Här skopar vi kulglass och serverar god mjukglass. Däremellan hjälps vi åt med disk, bordtorkning och golvskurning. I köket möter vi många av våra härliga gäster och vi vill prioritera att möta deras frågor med ett leende.

Utbildning eller köksvana krävs.

Välkommen med din ansökan till sommarjobb@gullbrannagarden.se

×