VI SÖKER RECEPTIONSANSVARIG med tillträde 1 december.

Receptionsansvarig

På jakt efter nya utmaningar? Vill du vara med och ta Gullbrannagården till nästa nivå? Har du hjärta för service och sinne för teknik? Då kan du vara den nya medarbetaren vi får välkomna in i vårt härliga arbetsteam.

Vem är du?

Du är en positiv person med ett trevligt bemötande som smittar av sig. Du trivs med att ordna strukturer både för dig själv och andra att arbeta utifrån. Att ansvara för bokningssystem och ständigt sträva efter digitala förbättringar och förenklingar är något du brinner för. Vi ser gärna att du har ett intresse för marknadsföring och sociala medier (på företagsnivå).

Arbetsuppgifter

Ansvar och strukturering för den dagliga driften i receptionen
Ansvar och uppdatering av våra bokningssystem
Personalansvar och utbildning av sommarpersonal
Schemaläggning
Traditionellt receptionsarbete
Sommartid även butiksarbete

Krav

  • Du är en effektiv administratör
  • Du är trygg, stabil och stresstålig
  • Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet
  • Som person har du en genuin känsla för service
  • Du är en ansvarstagande och lyhörd person med god samarbetsförmåga
  • Du ska vara väl förtrogen med den kristna värdegrund som gården vilar på

Meriterande

  • Erfarenhet av camping- eller hotellbokningssystem eller andra bokningssystem
  • Erfarenhet/utbildning inom marknadsföring
  • Erfarenhet som receptionsansvarig/chef

Vilka är vi?

Gullbrannagården är en helårsöppen konferens-, kurs- och lägergård med fyrstjärnig camping. Gården ligger i ett naturskönt område, nära havet, en mil söder om Halmstad. Varje dag under sommarsäsongen välkomnar vi ca 1500 besökare. Våra gäster under höst, vinter och vårsäsong är konferenser, kurser och läger från kyrkor, kommun, företag och många ideella föreningar.

På Gullbrannagården arbetar 18 helårsanställda. Under sommarsäsongen anställs ytterligare ca 50 personer som arbetar både i reception/butik, kök/servering, vaktmästeri och lokalvård. Så vi kan utlova många härliga arbetskamrater.
Vi arbetar efter dessa ledord: Engagemang, Tillgänglighet, Omtanke, Respekt, Ansvar och Utveckling  Vi erbjuder dig ett arbete med variation, utmaning och mycket glädje.

Övrigt

Arbetstiden kommer att vara måndag-fredag med viss helgtjänstgöring och mer varierande tider under högsommaren. Tjänsten är på 75-100%,
tillträde 1 december. Lön enligt avtal.

Skicka din ansökan senast 1 oktober med CV och personligt brev till marie@gullbrannagarden.se Intervjuer kommer ske löpande.

×