På jakt efter nya utmaningar? Har du hjärta för service och sinne för mat? Då kan du vara den nya medarbetaren vi får välkomna in i vårt härliga arbetsteam. 

Vem är du? 

Du är en positiv person med ett trevligt bemötande som smittar av sig. Du trivs med att arbeta i köksmiljö och har ett stort intresse för mat. Du är ansvarstagande och självgående och har förmåga att strukturera din dag. Du trivs med att arbeta i grupp för att nå dagens alla mål och har en god kommunikativ förmåga.   

Vanligt förekommande arbetsuppgifter  

Förbereda och servera frukostbuffé 

Förbereda och servera salladsbuffé 

Hantera / Baka, bröd och kakor av olika slag 

Disk 

Kassahantering 

Renhållning 

Ta emot varuleveranser 

Sommartid när vi har många sommarjobbare ser vi gärna att man tar ansvar som passledare när man är på plats i köket.
 

Meriterande 

  • Erfarenhet av köksbiträde
  • Utbildning inom kök och servering
  • Erfarenhet från turistbranschen i stort
  • Tillgång till egen bil (om du inte bor i närheten)

Vilka är vi? 

Gullbrannagården är en helårsöppen konferens-, kurs- och lägergård med fyrstjärnig camping. Gården ligger i ett naturskönt område, nära havet, en mil söder om Halmstad. Varje dag under sommarsäsongen välkomnar vi ca 1500 besökare. Våra gäster under höst, vinter och vårsäsong är konferenser, kurser och läger från kyrkor, kommun, företag och många ideella föreningar. 

På Gullbrannagården arbetar 18 helårsanställda. Under sommarsäsongen anställs ytterligare ca 50 personer som arbetar både i reception/butik, kök/servering, vaktmästeri och lokalvård.  

I köket arbetar vi mot ständiga förbättringar och utveckling. Här jobbar det 3-4 biträden och 2 kockar. Vi vill hålla en bra kvalité på de måltider som serveras och ge gästen en upplevelse att minnas. Vi hanterar ingen alkohol. Vi erbjuder dig ett arbete med variation, utmaning och mycket glädje. 


Övrigt 

Tjänsten är på 75-100% tillträde i maj. Lön enligt avtal SHR.
Varmt välkommen med din ansökan senast 23/4 innehållande CV och personligt brev till marie@gullbrannagarden.se Intervjuer kommer ske löpande. 

×