Olle fyller 40 år idag! Han är vår trogna nattvakt hela sommaren. Varje natt går han på sitt pass vid 11-tiden och går av när städpersonalen kommer klockan 6 på morgonen. Under resterande del av året jobbar han med lite vakthållning på gården men annars blir det mest lastbilskörning. Vi firade med tårta och sång på förmiddagsfikat.

Det var en intensiv lördag med mycket gäster och en lugn söndag med endast ett 20-tal gäster, under helgen som gick. 33:ans fritids var kvar till söndag. De är trogna gäster på gården under många helger. Ett härligt ledargäng finns med de förståndshandikappade ungdomarna i alla aktiviteter de gör, säväl filmvisning som disco och maskerader.

Början av veckan började lugnt med endast lite stuggäster och någon campinggäst. Daniel och Anna Kryston från Polen var på genomresa och bodde i stuga 1 en natt. Det är mer än 15 år sedan Daniel jobbade ett par somrar på gården. Han minns än – Store Hövding (som var Magnus) och – Det är ingen ko på isen. Bra att kunna lite svenska.
Imorgon blir det full fart med gäster, och storstädningen av stugorna får vänta lite. Starrkärrs församling kommer med ett stort konfagäng.
×