En elplats ledig ikväll, fullt i alla rum och stugor men det finns plats på campingen, var lugn. Utan el, men plats finns det!
Under Kristi Himmelsfärdshelgen har SAM och SAU, Svenska Alliansmissionen och Svenska Alliansmissionens Ungdom sina årskonferenser. Det är ett fullspäckat program, följ länken.

Harry och Alicia Celinder trivs på årskonferensen! Lekplatsen och buskarna är klart bättre än samlingarna i Skeppet med dom vuxna!

Olika men lika värdefulla var Jonas Helgessons tema på första samlingen för konferensen. Ett fullsatt skepp var nog enhälligt överens om ….han är bra den killen!

Lingon och Mjölk sjöng mässan Gloria som avslutning på Krisi Himmelsfärdsdag. Vacker och skön sång fick avsluta en lyckad första dag på en intensiv helg.

Andreas Hörna på terassen med intervjuer. Här ingick i afton en duett med Jörgen Lithell som kommer att leda barnsamlingarna under helgen. En och annan vuxen blev sugen på att vara med…

Herr Bylander fick rycka in i grillen, kön växte och han grillade både hamburgare och korv samt stekte bacon . Både pizza och kyckling gick att köpa i den sköna sommarkvällen på terassen.

Njutbart i parken!

Familjen Vittgård var nöjda med sina hamburgare.

en del höll till på BMX-banan istället för att vara på Gudstjänst.

bloggen uppdaterad av: Ewa Bylander

×