Många barn balanserar mästerligt under sommaren, tillsammans med gångarna, på sina cyklar. Det är den smala bron mellan studsmatteplatsen och restaurangens yta jag menar. Nu är den riven och en ny, dubbelt så bred, håller på att ta form. En av alla, små och stora, förbättringar inför sommaren.

En intensiv helg
Bodil, som är helgansvarig, har haft bråda dagar med många gäster.
Daniel Petterson från Gårö Plåtprodukter, Gnosjö var på konferens tillsammans med sin ledningsgrupp fredag-lördag. Vessigebro Ginstens dam fotbollslag, (tjejerna på bilden), Snöstorps o Eldsbergabygdens Konfirmander samt Landvetters församlings konfirmander har också haft läger under helgen på gården.

Ja, det stämmer. Det är Bodil på bilden. För dig som varit gäst på gården har säkerligen träffat denna goa tjej som jobbat hos oss under många somrar. Nu studerar hon på högskolan i Halmstad och jobbar som helgansvarig en del helger och till sommaren blir det som biträdande receptionschef. 65 kg är det! På ett år har Bodil minskat 65 kg, det är häftigt och helt fantastiskt! Gratta gärna henne när du träffar henne framåt våren och sommaren.
×