persutbildn-13-1

Söndag och måndag var det utbildning som gällde för ca 50 härliga ungdomar (och några mogna ungdomar i 40-50 årsåldern…).
Att lära sig checka in campinggäster, städa toaletterna så de blir riktigt rena och göra snyggt på terrassen för ätande gäster var några av momenten ”På Era Platser innehöll. Magnus pratade service och vikten av att se gästen och att alla ska känna sig välkomna. ”Du är Gullbrannagården” ”Var stolt över det du har gjort så du kan skriva ditt namn under när du klippt gräset, diskat disken eller plockat upp varor i butiken”, ja det var två intensiva dagar med utbildning från morgon till kväll. Nu känner vi oss rustade att ta emot våra gäster till sommaren så VARMT VÄLKOMNA!
Översta bilden kommer gänget från Göteborg, Stockholm, Mullsjö, Lidhult och Lekeryd och nedan är också Laholm, Smålandsstenar och Gullbranna hemorter för vårt härliga gäng!

persutbildn-13-12

Här är gänget som kommer att checka in i sommar i recpetionen, sälja matvaror och godis samt visa plats på campingen. Var alltså väldigt lugn och känn att vi har koll!

persutbildn-13-7 persutbildn-13-9 persutbildn-13-4

Ett gott gäng som säljer glass och lär sig skopa kulor av Ida.

persutbildn-13-6

Bröderna Gustafsson jobbar till sommaren igen. Fast de har andra jobb så kommer de att ta hand om våra campare i sommar och visa platser samt bära mjölk och frukt till butiken.

persutbildn-13-2

En stund kaffe och avkoppling i solskenet.

persutbildn-13-3 persutbildn-13-5

Vince kommer från Nya Zeeland och tillbringar några månader i Sverige. Som utbytesstudent hos paret Bylander kom han åter efter 1, 5 år i hemlandet för att turista i Sverige i sommar samt se hur det funkar på Gullbrannagården en sommar. Rebecca som precis kommit hem från Sydafrika pratar lätt engelska med Vince.

persutbildn-13-10

Bankeryd, Hillerstorp, Älmhult är några ytterligare platser som är hemorter för sommarens personal.

persutbildn-13-11

bloggtext och foto: Ewa Bylander

×