bron

Efter många samtal och mail började uppbyggnaden av bron igen. Tekniska kontoret var inte villiga att sätta upp bron igen pga arbetsmiljöskäl, men ett gäng med fd stadsträdgårdsmästaren Ragnar Johansson och bröderna Christer, Tore och Ingemar Larsson gjorde det möjligt för våra gäster att komma till den fantastiska stranden i sommar. Arbetet med bron gjordes tillsammans med några från Gullbranna Villasamhälle och Gullbrannagården. Virket till nya pålar skänktes av Maria Kulle, Krontorps gård. Nu är vi glada och tacksamma!
Planerna från kommunen är att sätta upp en permanent bro, men det blir första nästa år.

2014_anita2014_antal2014_anders2014_maivor2014_lasse2014_my2014_gunnel2014_lennart2014_nashat2014_kentVi är ett gott gäng som jobbar året runt på Gullbrannagården. Nu håller vi på att uppdatera hemsidan och här kan du se några av våra goa medarbetare. Mer information får du om du följer länkenen

näringsliv
Det är många gäster på gården under försommaren. Många lägerskolor från olika platser och konferenser från kommun och landsting. Halmstad Näringsliv var på en liten rundresa med några gäster och åt lunch på gården.

gympa
Varje måndag klockan 18.00 har Eldsberga Gymnastikförening, Gymmix,  gympa i parken. Endast 20 kr/person är kostnaden. Denna veckan var det många som var med och rörde på sig!

eldaVi eldar för bad i de vedeldade badtunnorna ofta. Denna veckan är det fem av sju kvällar som tunnorna är bokade. Riktigt sköna bad utlovas i 39-40 grader varmt vatten.
bloggtext och bilder: Ewa Bylander

×