Nu är årets Gullbrannafestival till ända. Vi summerar rekordmånga besökare, ca 4-5 gästade Gullbrannagården under de tre intensiva festivaldagarna. Många glada, men trötta, besökare och medarbetare åkte hem på söndagen.

Samuel Ljungblahd och Per-Erik Hallin spelade tillsammans med Bronk  för ett konsertlokal fylld till bristningsgränsen. En hel vägg öppnades och många fick lyssna, även de som ej köpt festivalpass.

Michael Ruff inledde festivalen med Peter Johansson och Peter Fristedt, en inledning som hette duga!

Gårdsgänget under GF hade kullaget för barnen, Talangjakt och mycket annat roligt för hela familjen. Bor i Skärstad, Forserum o Kaxholmen när de inte bor på Gullbrannagården (och några ytterligare platser runt metropolen Skärstad).

Marinethe såg till att alla artister fick något att äta och här på bilden med dottern Josefin.

Daniel Wramhult med familj, njuter en stund innan hemfärd.

Våra härliga medarbetare pustar ut och utvärderar. Drygt 300 medarbetare är frivilligarbetare under festivalen. Kicki håller ihop grill och cafe med många medarbetare och Stefan ser till att lokalerna ställs iordning, bänkar lyfts ut från skeppet både dag och natt och Andreas Joakimson, som kallat alla band, är festivalgeneral!  ETT STORT TACK TILL ALLA FRIVILLIGARBETARE som jobbar dag och natt för att vi ska få en så underbar festival! Utan Er vore vi intet!!

Uta

Lördagen innehåll inte bara musik utan också mopeduppvisning och mycket mer.

bloggen uppdaterad av: Ewa Bylander Foto: De tre översta Andreas Joakimson och de övriga Ewa Bylander

×