En härlig midsommarhelg är till ända och nu är vi mitt i Gospelveckan på Gullbrannagården. Njut av bilderna från en underbar midsommarhelg med fantastiskt program, många gäster och inget regn! Lena Fasth sjöng sina egna sånger tillsammans med en barnkör på midsommardagens förmiddag. Berättelsen om Kulan och Munken (med Åke Samuelsson, nedan iklädd en lite större hatt) lockade många skratt och vi summerade en fantastisk förmiddag för både stora och SMÅ.

Ett härligt gårdsgäng med Malin Lilja och Jacob Carlzon från Göteborgstrakten, hade mycket att stå i. Allt från att sälja frallor på morgonen, ha barnmatinee, leda Gullbrannaloppet, ordna talangjakt till kvällsandakter som avslutning på dagen.

Elsa var med och klädde midsommarstången och Gullbrannagårdens popcorn maskin invigdes på midsommaraftonens marknad – Succé!

Föreställningen med Prinsessan och hajtanden fyllde nästan hela skeppet på midsommaraftonen.

Sara Kelly sjöng och berättade om sitt liv på midsommardagens kväll. Ingen lämnade skeppet oberörd av hennes livsberättelse om skilsmässan, att bli misshandlad i äktenskapet och vägen till ett nytt liv med Jonas från Sverige och en djupare relation med Gud.

Bloggen uppdaterad av: Ewa Bylander

×