Alla fick gå på den röda mattan! Både vuxna och barn och prinsessan hälsade på oss….. Det var föreställningen ”Prinsessan och hajtanden”, med Josefin Sjölander,  som samlade 300-400 personer både midsommarafton och midsommardagen. Mycket uppskattat av både vuxna och barn!

Säkert 1000 personer dansade runt midsommarstången och många bara njöt av att se på när massan hoppade som små grodor.

Campare är glada människor! Det är härligt att diska….i alla fall på midsommarafton.

Midsommaraftons kväll var skeppet fullt, ja överfullt. 1000 personer hade sittplats och ett hundratal stod och njöt i kvällsolen.

Inte helt enkelt att förklara varför vi sjunger om grodor och dansar kring en pinne klädd med blommor och blad. Är det religiöst? Gör alla så i detta landet? Ett intressant besök från Sydafrika, en blivande biskop med fru, hade många frågor vid sitt besök på Gullbrannagården. Ett kärt återbesök fick Tove i gårdsgänget som var med i Step out programmet och var stationerad i Sydafrika under en period. (Våra besökare är kontaktpersoner för ”stepoutar”)

Ichtus gladde oss med sång under helgen. En kör från Fiskebäck.

Fin ansiktsmålning kunde man skaffa sig på marknaden.

Familjen Jonsson njöt av solen.

Vi summerar en fantastisk midsommarhelg. Karin, Åke, Camilla, Robert, Rickard, Malin, Carina, Urban mfl mfl har varit en del av en härlig midsommarhelg. Härligt gårdsgäng, fantastiska sångare, kanonbra talare och riktigt bra personal! Vad kan man mer önska? Sol? Ja, det hade vi det också, hela helgen!!

×