fiskebäck
En av Septemberhelgerna var gården full av Göteborgare, det var Fiskebäckskyrkan som gästade Halland för en helg. Solen gassade från klarblå himmel så mycket glass intogs mellan måltiderna och många glada miner!
tjejer-fiskebäck

pauline
Paulina från TEK var på besök under en eftermiddag. TEK är ett nätverk som Gullbrannagården är med i och har stor glädje och nytta av!

kökspersonal
Närmare 300 gäster är det varje helg under augusti, september och oktober. Mycket mat ska lagas och här är Valentina, Ann-Lis och Henrik i full gång i köket!

rea-butik
I butiken är det utförsäljning på allt godis och minst 25% rabatt är det när Therese och Madeleine är igång!

alvestaalvesta-lek
Ett härligt gäng från Alvesta var leksugna och var också i vår nya lokal, Bryggan för första gången. Många tack fick personalen för fin service och god mat .

camilla-högskolan
Camilla Bagler tog med trevliga gäster från Högskolan ”korta vägen” på en avkopplande förmiddag. Korta Vägen är ”utländska akademiker som snabbt ska komma in på arbetsmarknaden” . Det hanns med både lunch o en runda minigolf.

alvesta-golfteamhälsan-jörgen
Under hösten kommer personalen att göra hälsoundersökningar och Jörgen Abrahamsson från Teamhälsan var på besök för att planera ett upplägg.
Blogg och bilder: Ewa Bylander

×