Sveriges kristna Sjukvårdsförbund hade konferens under helgen. Närmare 50 sjuksköterskor från hela Skandinavien var samlade. http://www.kristenivarden.nu/
Söndrums Blåsarakademin, otroligt professionella musiker i en samlad skara, övade och gladde övriga gäster lördag-söndag. Förra veckan gästades vi också av Fiskebäcks missionsförsamling som arrangerade en gemenskapsvecka för äldre. Liksom förra året var det trivsamt och tanken att göra en vecka för att bryta isoleringen för ensamma med stöd av stadsdelsnämnden, är verkligen något som många församlingar skulle kunna göra en insats för. Liselotte J Andersson och Svante Myrén var några av talarna under dessa dagar.

Kungabarnens dagis, Skepplanda Pastorat, Kungsbacka församling, Tekniska kontoret, Gruppbostäder, SAMP: s styrelse och Star School var också gäster under vecka 34. Lisbeth, som varit ansvarig när Bylanders hade en semestervecka, har haft mycket att stå i. Skönt att vi har goda, lojala och dessutom mycket trevlig personal att arbeta tillsammans med på Gullbrannagården. Vi vill försöka göra vistelsen trevlig för våra gäster så de minns dagarna på gården. (men det är faktiskt sant, vartenda ord även om det låter smörigt)

×