På Gullbrannagården finns det 15 stycken stora och rymliga Västkuststugor. Planlösningen och storleken är inte exakt den samma på alla femton stugor men lika mysiga är alla ändå.

Under sommarmånaderna hyrs Västkuststugor ut veckovis med undantag över midsommar och Gullbrannafestivalen.

6-bädds stugor

Västkuststuga 1,2,4 och 9-15

På området finns det tio stugor på 37 m² med vardera sex bäddar, två våningssängar i sovrummet och två sängplatser i allrummets bäddsoffa. I stugorna finns toalett med dusch och ett stort, välutrustat kök med kyl/frys, mikro, spis med ugn, en kaffebryggare och utrustning för sex personer. Vardagsrummen är utrustade med TV. Varje stuga har en altan med tak och utemöbler, där det sommartid finns en grill för fina möjligheter till mysiga grillkvällar.

7-bädds stugor

Västkuststuga 5,6,7,8

Gullbrannagården har fyra stycken fräscha stugor med ju bäddar i varje. Sjubäddsstugorna har två våningssängar och en enkelsäng i sovrummet och två sängplatser i allrummets bäddsoffa. Stugorna på 37 m² har dusch och toalett och ett välutrustat kök med kyl/frys, mikro, spis med ugn, en kaffebryggare och utrustning för sju personer. I allrummet finns en TV och utanför finns en öppen altan med utemöbler och möjlighet till fina grillkvällar på sommaren.

Två av dessa stugor är handikappanpassade och en är djurtillåten.

4-bädds stuga

Västkuststuga 3

En av gårdens 15 Västkuststugor är en fyrbäddsstuga på 24 m². I sovrummet finns två våningssängar och köket är utrustat med kylskåp, kokplatta, mikro, en kaffebryggare och är fullt utrustad för fyra personer. Stugan har dusch och toalett och TV i allrummet. På framsidan av stugan finns en altan med tak och utemöbler för fyra.

×