53 deltagare på årets golfdagar, rekord! Start från klockan 8.00 och 27 hål gick de flesta i två dagar. I 30 graders värme och en härlig sol som lyste intensivt hela dagarna, var alla vattenflaskor välfyllda vid start och tomma i mål. Tomas Sundling och Henrik Sollenby fick många lovord av deltagarna i utvärderingen. ”Trevliga killar till ledare och bra organisation”, ”Bra ledarskap och härlig gemenskap”, Tomas och Henrik har håll ihop programmet mycket bra och kunnat improvisera”. ”Tomas, Henrik, Ewa, Magnus TOPPEN!” Visst är det roligt med utvärderingar :-).
Gröt till frukost och byte av bana till nästa år var några önskemål som vi ska försöka tillfredställa. Att ha shotgun start vore nog det bästa….alltid förbättra och lyssna till synpunkter det är roligt att tänka nytt men också behålla det som är bra!
Njut av de olika spelstilarna. Magnus jublade emellanåt men vann inte så många priser. Gjorde små lyckliga skutt mellan varven.
Vinnare efter två dagar var Lars-Ove Johansson från Gråbo. Första gången som deltagare på Gullbrannagårdens golfdagar för honom men inte den sista. (enligt honom själv!). Varje dag delades det ut ”Dagens ägg” till bra slag men kanske skulle det vara för vagnen placering också…? Mycket sand blev det att torka, med både läppstift, golfklubbor och plånböcker i bagen var det lite pyssel.
×