30-45 sek kan man spruta med en skumsläckare, sen är den tom. Men den är effektiv. Av 1 liter vatten blir det 1700 liter ånga när man släcker en brand. Det fick vi veta som fikade med Christer från Halmstad Brandservice idag. Han var på den årliga kontrollen av brandsläckare och annat som hör säkerhet och brand till.
Pastorsträffen klämde ihop sig på bänken, gott att va tillsammans! Pastorerna från närområdet träffas med jämna mellanrum och dryftar problem och glädjeämnen. Mikael som jobbat på gården i sin ungdom är nu i Broaryd och Henrik är i Gullbrannakyrkan.
Trönningskolan spelade golf och den nya VD:n för turistbolaget, Halmstad & Co, Anja Kreivi, var på besök idag. Vi som driver camping i Halmstad har bildat en campinggrupp som bollplank till turistnäringen och för att stödja och hjälpa varandra. Ann-Charlotte från Tylösands camping är först ut att hålla ihop gänget.
Mycket är på gång och Telia håller på att göra klart bredbandet för våra gäster. Hela poppelängen, stuga 9-15, Bojen, Läsarstugan och Restaurangen ska vara surfzoner. Billigt blir det också! Gratis för alla Telias bredbandskunder och endast 79 kr för en hel vecka!
Solen skiner och det blir bara varmare i våra vattenbehållare av solvärmen :-).
×