Att sjunga Gospel sex timmar om dagen från måndag eftermiddag till lördag eftermidda med entusiasmerande ledare, har varit en verklighet för ett 90-tal deltagere. Ledare har varit Anki och Magnus Spångberg med stöd av Pelle Ankarberg och Anna Maria Toftgård. Vilken vecka!
Och vilken konsert med Samuel Ljungbladh som gästartist!Vi välkomnar honom tillbaka! Gärna!

Familjen Nordal från Norge gästade Gullbrannagården för sjunde året i rad och sjöng Gospel. För övrigt var det ett gäng från Södertälje, några Habobor, några från Göteborg och Östersund och många många fler platser . En härlig vecka med mycket sång och mycket skratt, en vecka ”som inte får läggas ner för då blir det katastof” uttryckte en av deltagarna sig första dagen.

Karoline och Marte Marie Nordal ledde en dansgrupp under veckan och hade en bejublad dansuppvisning på konserten med Gospelkören

Kaffepaus varje förmiddag under gospelövningen är ett måste!

Familjen Ankarberg och familjen Toftgård innan hemfärd.

Singoalla för ensamstående mammor och pappor, var på läger under Gospelveckan. Ett 70 tal gästade gården och det var inplanerat både spa eftermiddag, konserter och mycket god mat. Vid hemfärd var det många nöjda föräldrar som fått en skön semestervecka. Ett stort ledarteam från Pingskyrkan i Jönköping var arrangörer och åkte hem under söndagen, trötta, men glada (tror undertecknad).

Bloggen uppdaterad av samt foto: Ewa Bylander

×