gemenskapsveckan-14-2
jan  berntPensionärsvecka, ” vi över 60″ Gemenskapsvecka – det har funnits på Gullbrannagården i 35 år, ja kanske någon vet när det startade?
En vecka fylld med gemenskap, många bra och trevliga samlingar och en hemlig resa samt många härliga människor, gör att denna vecka har växt år efter år. Nu är det ca 90-100 personer med ett par dagar eller alla fem dagarna.
Det är endast undertecknad, Ewa Bylander, som vet var den hemliga resan går varje år! I år var det till Flygmuseet i Ängelholm . Att det skulle vara Jan Gustafssons stora passion visste vi inte!
Några testade att simulatorn, men det blev kraschlandning ett par tillfälle så vi var tacksamma att bussen tog oss hem. Therese Crona, tillsammans med sin syster Madeleine, ansvarade för en buss och Ewa för den andra.

crona

bakelse
Men först kaffe på Killeröds cafe. Ett hett tips om du inte besök det, har du det så vet vi att du återvänder! Utsikten är makalöst vacker där man skymtar Danmark vid klart väderVi åtnjöt Killeröds cafe special som är Äpplemarängtårtbit med vaniljsås!
gemenskapsveckan-14-9 gemenskapsveckan-14-4 gemenskapsveckan-14-5
gemenskapsveckan-14-8

gemenskapsveckan-14-7  gemenskapsveckan-14-6
Här poserar alla i gemenskapsveckan, ja de flesta i alla fall. gemenskapsveckan-14-1 gemenskapsveckan-14-3Ledargänget fick vi också med på bild, Hans och Runa Björkering, Jan och Alvi Gustavsson och Barbro Jönsson.
Gemenskapsveckan var i år 10-15 augusti.
Blogg och Bilder: Ewa Bylander

×