Julsånger. Nu? Det är kulturskolan från Laholm som precis har anlänt och det är måndag morgon. Under några dagar fylls gården av härliga toner från barn och ungdomar som övar för fullt.
En intensiv helg är precis till ända när Skeppet byggts om till Katolsk kyrka. Drygt 250 personer har haft konferens under tre dagar.

De två följande veckorna är undertecknad på semester men på gården är det full aktivitet. Snöstorp, Kållereds och Barkåkra församlingar är några av grupperna som gästar oss. Väntjänsten från Laholm har en dag med föreläsning och lite god mat. Det är högtidsmiddagar och Länssjukhuset har konferens, samt dagbarnvårdarna från Gullbranna (med alla sina barn) är här.

Måndagen den 2 november klockan 8.00 är det första bokningsdag för säsongcampingen 2010 samt stugor och rum inför kommande sommar. Några medverkande är klara och det är Liselotte J Andersson, Pehr Hellberg och Magnus Carlson som kommer att vara gårdspastorerer under vecka samt Tomas Perdsjö som håller samman sportveckan.

×