Nu summerar vi en fantastisk Gullbrannafestival med många härliga band som spelat. När Freda spelade på lördag kvällen var publiken drygt 2500 jublande entusiaster! Njut av Andreas Joakimsons härliga bild av Arne och Uno.

Marcus Olson predikade på söndagens avslutningsgudstjänst. Skeppet var fullsatt och många satt också utanför och njöt i solskenet. Det är stor tacksamhet till Marcus som varit med alla festivalens fyra dagar.

Stora delar av gårdsgänget pustar ut efter en intensiv vecka med många olika uppgifter. Snart bär det hemåt mot Skärstadtrakten och Forserum.

Peter Bernhardssson har varit gårdspastor under veckan och många har lyssnat till Peters kloka ord på förmiddagarna. Hela familjen Bernhardssons stortrivs på gården.

Under lördag eftermiddag hade barnen sin egen talangjakt. Mannen i rött är också festivalgeneral , gårdsgängsledare och fotograf. Ett stort TACK från oss alla som fick njuta av en fantastisk festival och arbeta tillsammans med dig Andreas.
Under helgen har 285 frivilligarbetare arbetet för att allt ska fungera på bästa sätt. En fantastisk organisation med många många härliga medarbetare som jobbar många timmar under fyra dygn!

Söndagen var en dag med många rekord. En rekordutcheckning, rekordincheckning, se elkön ovan som är den största någonsin en söndag. Nu har Sportveckan startat upp med många roliga aktiviteter. Följ oss på bloggen och Facebook.

Bloggen uppdaterad av: Ewa Bylander

×