Från taket kom de flygande, en efter en kom konfirmanderna ner till scenen på söndagen konfirmationsavslutning i Skeppet. Gullbrannakyrkan har haft ett gäng sköna konfirmander under året och på söndagen var det final med föräldrar, syskon och vänner.

Under helgen pratades det italienska och undertecknad blev tolkad för att ta ett foto till bloggen. Katolska kyrkan hade konferens.

Avesta var ett gäng konfirmander från som hade läger under helgen. På söndagen var de flesta trötta och nu är det hemåt alldeles strax.

Lennart Linden från UGIL konsult var föreläsare men njöt av en kort paus i solskenet.

Konferensdeltagare från Falkenberg njöt av solen en stund på terassen.

Det kom två bilar från Jönköping med sex styrelseledamöter och en från Landvetter flygplats. En fantastiskt god middag intogs efter lägenheterna hade fått besök.Det är Gullbrannagården AB som hade styrelsemöte på gården under tisdagkvällen. Från höger: Magnus Bylander, adj, Ingvar Alnervik, Maria Wiss, Daniel Ljunggren, Per-Axel Noryd, Andreas Ekdahl, Daniel Wramhult och Tomas Jönsson. Undertecknad är fotograf . En engagerad, kunnig och väldigt intresserad styrelse som företagsledningen är mycket tacksamma för!

Bloggen uppdaterad av: Ewa Bylander

×