Fina kakor har Singoallagänget gjort till sina barn. Ett läger med ensamstående mammor, tillsammans med sina barn, har njutit av en vecka på lägergården. Badtunnorna har eldats upp, seminarier, god mat och massa god gemenskap har erbjudits.

singoalla-kakor

Ett gott gäng har övat gospel hela veckan och här njuter några av lunch i solskenet.

gospelgäng-13 gårdsgäng-v26-13

Gårdsgänget har hemvist Vårgårda med omnejd denna veckan. Kullaget har varit Kullägret och 100-150 barn och föräldrar har samlats i skeppet varje förmiddag.
kullaget-v26 Kullaget-v26-2 gårdsgäng-v26-3
Britta-v26

”Vem är jag och vem vill jag vara”? Det var en av alla frågor som Britta Hermansson pratade om under studierna denna veckan. ” Att bli hemma i sitt liv och hur möblerar du ditt inre”. Ett 60-70 tal personer samlades varje förmiddag för att lyssna till många kloka ord av veckans gårdspastor.

taklagsfest-ewa- henry
Henry och Ewa fyller 130 år tillsammans den 27 juni och samma dag är det taklagsfest för den nya byggnaden Bryggan.

onsala-konf
Onsala konfirmandgäng var gäster under fyra dygn, härligt, roligt, gott gäng!

gospelvecka-barn

Glada grabbar!

gospelkör8

Gospelfest!
Gospelveckans avslutningskonsert samlade en stor publik. Ledare under veckan har varit Magnus och Anki Spångberg, Pelle Ankarberg och Anna- Maria Toftgård. Alla längtar redan till nästa års gospelvecka… vi börjar nedräkningen direkt!

gospelkör7 gospelkör6

Gospelveckans egen barnkör under ledning av Lena Fasth . Guldklimparna, bra namn! Vilket sväng, vilket gung! De är något att bygga på inför framtidens gospelkörer!

gospelkör5 gospelkör4
Systrarna Nordahl från Norge har övat dans med tonårstjejerna hela veckan. Många var imponerade på konserten!

AGospelkör3 kopiera Gospelkör2 Gospelkör1 kopiera

Fredagens em drog hela kören in till Halmstad centrum för att ha konsert på Stora Torg. Många besökare fick njuta av lite gospelmusik!

gospelkonsert

Blomsterpojken Magnus fick assistera undertecknad vid avslutningstacket efter lördagkvällens konsertBloggen uppdaterad av Ewa Bylander och foto Erika Nordbring och Ewa Bylander

×