Den 4 juli är nu över. Summeringen är ….fantastisk dag! Här är första delen av bilder från söndagen den 4 juli då vi firade att Gullbrannagården fyller 50 år i år! En fantastisk konsert avslutade en dag, fylld med aktiviteter. Det kommer en lite utförligare rapport på bloggen inom ett par dagar.

1948 var han första gången i Gullbranna. Endast ett par år gammal var Ingemar Olsson med sin far på läger. Då fanns inte Gullbrannagården utan det var baptisernas gård, som idag är Lägergården och tillhör Gullbrannagården. Sen dess har det blivit många besök .

Betel Gospel fyllde skeppet med Gospelsång.

Hans och Elin var kvällens konferencierer. Många klädbyte, allt för att passa in i de olika tidsepokerna 60-, 70-,80-, 90-, och 2000-talet.

Lena Maria Klingvall sjöng in sig i mångas hjärtan.

Tidigt 70-tal för första gången BirGitta Edström och Swante Bengtsson sjöng på Gullbrannagården. Efter det har det blivit många många besök.

Final på kvällens konsert. Linda och Mikael Järlestrand sjöng tillsammans med kören.

Ett drygt 1000-tal gästade kvällens konsert. Till och med Linderåsbor var på besök. Och visst är det väl Herr Bylanders föräldrar…?

Eftermiddagens tårtservering sköttes av Gullbranna Frikyrkoförsamling och några från Laholms missionshus . Rolf Karlen var en av tårtserverarna tillsammans med Stefan Zinkell.

Uppdaterad av Ewa Bylander

×