novembermöte-sjödin-bergström

”Det händer när du vilar” var temat för Novembermöte på Gullbrannagården. 450 personer anlände fredag eftermiddag till Gullbrannagården och fick lyssna till många intressanta föredrag under fredag-lördag. Tomas Sjödin var en av de uppskattade talarna och ovan på bild tillsammans med sin fru Lotta och Manilla Bergström, präst i Torslanda , som höll i den avslutande mässan på lördagens eftermiddag. På bilden ovan tillsammans med sin man Jacob.
Vi känner stor tacksamhet för fantastiska dagar med intressanta och givande föredrag som ger god eftersmak.

novembermöte-tomas-markus
Om tro, tröst och att komma till ro i livet var temat för Tomas Sjödins samtal med Marcus Birro.

novembermöte-mats-susan

Mats Johansson är initiativtagare till Novembermötet och sköter också all försäljning av böcker från Libris under dagarna. Här tillsammans med sin fru Susan som var till stor hjälp.

novembermöte-publik novembermöte-grupp

Dan-Eric Sahlberg höll i samtalet vars tema var ”Om ambitioner, begränsningar och mod att släppa taget”. En intressant eftermiddag med många inlägg.

novembermöte-stålenbring

Deltagarna var från från hela södra Sverige men kanske främst från Småland och Göteborgstrakten. Ovan i bild är Bo och Lena Stålenbring och bilden under texten är Lotta Bachman som under flera somrar ställt ut sina vackra tavlor. Hon tog med sin man Ulf till Novembermötet.

novembermöte-bachman novembermöte-lotti-barn

Liv är 11 månader, 3 veckor och 2 dagar på denna bild. Det berättade Robert Ericsson som medverkade med sång och reflektioner på fredagskvällen.

novembermöte-halmstadfolk

Tre tjejer från Halmstadtrakten valde att bo på gården under helgen.

novembermöte-michael

Michael Johnson stod för sången under novembermötet. En för många ny kontakt, en mycket uppskattad kontakt!

Patricia Tudor Sandahl , psykolog, psykoterapeut och författare, var personlig när hon berättade om sitt liv och sina erfarenheter. Hon berättade också om kriserna i livet som nästan alltid mynnat ut i en ny bok. TACK Patricia för att du delade ditt liv med oss!

novembermöte-patrica

”Det kan inte bli bättre” Så sa han, den tacksamme mannen jag mötte i receptionen söndag förmiddag. Han var så tacksam för fina dagar och gladdes åt nästa års novembermöte men var lite orolig för hur vi ska kunna hitta talare.

Ni kan vara lugna, planera in helgen för 1 advent 2014 för ett nytt novembermöte. Vi har redan börjat planeringen för ett nytt novembermöte så håll utkik framåt vårkanten.

Bloggtext och foto: Ewa Bylander

×